Monarhistički klub Valjevo: Ne pregovaramo sa Srbijom protiv nasilja i Novim DSS

Monarhistički klub Valjevo izdao je saopštenje za javnost u kom navodi da se zalažu za izbore u redovnom terminu pa i da razgovore o eventualnoj koaliciji vode sa srodnim strankama . „Insistiramo na zdravoj životnoj sredini“, poručio je Monarhistički klub u saopštenju koje prenosimo u celosti:

„Pokret Monarhistički klub Valjevo je lokal patriotska organizacija čiji program i ciljevi su sažeti u nekoliko reči:

VALjEVO NA PRVOM MESTU!

Poslednjih nedelja Milan Petrović predsednik  Monarhističkog kluba vodio je intenzivne razgovore sa gradskim odborima opozicionih političkih stranaka koje deluju u Valjevu.

Monarhistički klub Valjevo će svakako učestvovati na predstojećim lokalnim izborima u našem gradu.

Razgovori se vode isključivo sa programski srodnim organizacijama i tu ne spadaju gradski odbori stranka koalicije Srbija protiv nasilja i NDSS.

Jedna od bitnih tačaka budućeg izbornog programa za Valjevo na kome će insistirati Monarhistički klub Valjevo je zalaganje za zdravu životnu sredinu odnosno ekologija.

Posebno ćemo se boriti da u Valjevo ne dolaze „investitori“ kao što je Rio Tinto i slični zagađivači i uništitelji prirodne sredine.

Upravo zbog toga Milan Petrović predsednik Monarhističkog kluba Valjevo je predvodio grupu članova i simpatizera našeg pokreta koji su bili među onim građanima Valjeva koji su pre nekoliko dana jasno poručili predstavnicima Rio Tinto :

NISTE DOBRODOŠLI U VALjEVO!

Verujemo da će Valjevo za nekoliko meseci dobiti takvu većinu u Skupštini grada u kojoj će Monarhistički klub imati značajnu ulogu i da će naši odbornici obezbediti podršku većine koja će sprečiti Rio Tinto i sve druge zagađivače da „investiraju“ u našem gradu odnosno da zaobiđu Valjevo.

Nakon razgovora vlasti i opozicije u Narodnoj skupštini Srbije o predstojećim lokalnim izborima nameće se dilema da li će to biti redovni ili vanredni izbori.

Naime, koalicije Srbija protiv nasilja i NADA  zahtevaju da to budu vanredni izbori koji bi bili održani 2. juna  istovremeno sa izborima za Skupštinu grada Beograda.

Monarhistički klub Valjevo veruje da je to nerazuman zahtev jer oduzima mesec dana  od kampanje koja će ionako biti kratka.

Mi smo za redovan termin koji neće biti pre početka jula kako predviđa zakon, stav je Milana Petrovića predsednika Monarhističkog kluba Valjevo.

Info služba Monarhističkog kluba Valjevo“

 

6 comments on “Monarhistički klub Valjevo: Ne pregovaramo sa Srbijom protiv nasilja i Novim DSS

 1. Zoran

  Šta ti kaže čika Joca Tomić na ta tvoja moljakanja ovih iz SPN i NDSS da te metnu na listu? ‘Ajde ne sramoti ni sebe ni Krunu u koju se kunete.

  Reply
 2. Istina

  Bruka, ako želiš da se baviš politikom i da doprineseš stvaranju moderne države u kojoj će građani želeti da žive, uključi se u neku već postojeću organizaciju… Pa ti nisi imao ko da te fotne…

  Reply
 3. Dragan

  podrzavam ovog momka i verujem da za njega ima mesta u pokretu za odbranu od opozicije koji presednik vucic pravi. Cim je decko protiv opozicije znaci da je cestit a saznao sam i da je clan cetnika valjevo gde se okupljaju patriote i elita

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.