Poziv majkama sa troje i više dece da preuzmu svoje ponosne kartice

Grad Valjevo je i ove godine u saradnji sa Pokretom za decu „Tri plus“ iz Čačka obezbedio ponosne kartice majkama sa troje i više dece, koje se mogu preuzeti svakog radnog dana od 8-15 časova u prizemlju Gradske uprave grada Valjeva, na šalteru broj 12.

Takođe, majke koje tokom ove godine rode treće ili više dece, mogu se prijaviti za ovu karticu podnošenjem zahteva u Gradskoj upravi.

Podsećamo da ova kartica omogućava ostvarivanje brojnih pogodnosti, poput popusta od 10 do 50% kod brojnih pravnih subjekata ne samo u Valjevu, već širom Srbije, a od prošle godine i 15 sati besplatnog parkinga.

“Pozivamo sve naše sugrađanke da preuzmu svoje ponosne kartice, ali i da se prijave za njih ukoliko to još nisu učinile. Mislim da je ovo odlična mera koju grad Valjevo sprovodi u oblasti socijalne zaštite ljudi i dece, jer su uz ove kartice višečlanim porodicama omogućeni brojni popusti ne samo u Valjevu, već širom Srbije. Majke uz kartice dobijaju katalog u kome se nalaze svi poslovni subjekti u kojima mogu ostvariti određene popuste. Pored ovih popusta, majke sa troje i više dece sada imaju i pravo na besplatne sate parkinga, a radimo na tome da obezbedimo još dosta pogodnosti”, poručio je Marko Jevtić, član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja.

 

 

2 comments on “Poziv majkama sa troje i više dece da preuzmu svoje ponosne kartice

  1. Istina

    Jadi, beda i čemer su zahvatili našu državu…
    Kakva pomoć u državi gde je sve najskuplje za decu i odrase. Majke sa troje i više dece treba da dobiju posebne privilegije, da ne rade a da primaju platu…
    Gde da parkiraju kada u Valjevu nema parking mesta???

    Reply
  2. Dragan

    za karticama vlada pomama i cuo sam cak da bi mnoge zene sad da imaju troje dece pa da i one ucare neki popust. usteda je ogromna i ko je ovo smislio svaka mu cast i ovaj ugovor svaka opstina mora da ima pa neka kosta koliko kosta jer vredi svaku paru

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.