Javna rasprava povodom izrade Programa razvoja turizma grada Valjeva

Grad Valjevo je izradio Program razvoja turizma za period od 2023 – 2030. godine, kako bi se uskladio sa Programom razvoja grada, te je i Akcioni plan detaljno razvijen za navedeni period do 2030. godine.

Program razvoja turizma grada Valjeva za 2023 – 2030. godinu pripremljen je u skladu sa Zakonom o turizmu Republike Srbije, Zakonom o ugostiteljstvu i usaglašen sa usvojenom Strategijom razvoja turizma Republike Srbije. Program je usaglašen i sa Pravilnikom o sadržini i načinu izrade programa razvoja turizma.

Povodom izrade Programa razvoja turizma grada Valjeva, održaće se javna rasprava u utorak, 9. aprila 2024. godine, u sali Skupštine grada Valjeva, sa početkom u 11 časova.

Glavni cilj Programa je da definiše strateške pravce razvoja turizma grada Valjeva, da doprinese unapređenju njegove konkurentske pozicije na tržištu, kao i opšte uslove za unapređenje turizma. Važan cilj Programa je definisanje koraka za podizanje konkurentnosti turističke destinacije, kao i jasnih koraka i pravaca razvoja do 2030. godine.

 

4 comments on “Javna rasprava povodom izrade Programa razvoja turizma grada Valjeva

 1. Predrag Savić

  Izvinite, sa kojim Programom razvoja grada se uskladjujete, napredna gospodo? Onim za koji ste u Statutu (član 135) zapisali da će biti usvojen do 1.januara 2021, a još ga niko nije video?

  Reply
 2. Turista

  Dobar im je razvoj turizma, panoramsko razgledanje voznog parka uglednih zelenasa parkiranih svuda po tesnjaru

  Reply
 3. Istina

  Bruka!
  Valjevo, kao i Srbija, nema intelektualnih sposobnosti da upravlja gradom i državom.
  Srbija Baulja i gasi se polako.

  Reply
 4. Branka

  treba ubaciti u plan kad dodju stranci da obidju i vide rupe na ulicama i katastrofa puteve… to bi bila njima atrakcija

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.