Tadić: Napadi na mene I moju porodicu zbog odluke o koaliciji

O napadima na njega lično I njegovu porodicu saopštenje za javnost je  izdao Nebojša Tadić,predsednik povereništva Zdrave Srbije I odbornik u Skupštini grada Valjeva. Tadić navodi da je zbog hajke koja se protiv njega vodi podneo krivičneprijave Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal. Saopštenje prenosimo u celosti:

“U poslednjih nedelju dana shvatio sam da nije lako u Srbiji i Valjevu biti na vlasti.

Pre dve nedelje sam na konferenciji za medije objavio odluku povereništva Zdrave  Srbije Valjevo da smo doneli odluku da pristupimo razgovorima sa gradskim odborom SNS o predizbornoj koaliciji za redovne izbore u Valjevu koji nas ocekuju u junu mesecu ove godine.

Tada sam objasnio zašto smo isključili mogucnost samostalnog  nastupa na tim izborima.

Objasnio sam i na vrlo racionalan nacin zašto nismo pokušali da razgovaramo o najširem udruzivanju valjevske opozicije u predizbornu koaliciju.

Znaci,nismo ni započeli razgovore o mogucoj predizbornoj koaliciji,a daleko smo od dogovora o takvoj koaliciji,jer je ocigledno  da ni SNS nije utvrdila format u kojem ce nastupiti na lokalnim izborima.

To sada nije pitanje samo Valjeva .

Ocigledno je da će format koji se priprema za nove izbore u Beogradu biti preslikan na sve gradove sirom Srbije pa i u Valjevu.

Skoro da je jasno da ce to biti najsire okupljanje u okviru pokreta za narod i drzavu o kome Predsednik Vučić sve češće govori i koji poslednjih dana najavljuje.

Naše povereništvo u Valjevu sačekaće i odluku Predsednika Zrave Srbije Milana Stamatovića o tome da li će se Zdrava Srbija priključiti takvom okupljanju pre izbora.

Iako smo daleko od toga da smo postigli dogovor o predizbornoj saradnji sa SNS  Valjevo.Naravno,iako smo daleko od gradskih izbora u Valjevu.Imajuci sve to u vidu jasno je da smo daleko i od toga da postanemo deo vladajuće većine u Valjevu.Ipak,neko je požurio da u poslednjih sedam dana povede prljavu kampanju protiv mene,moje porodice i mog porodičnog restorana .

Sve se zavija u formu nekih primitivnih i banalnih rasprava u okviru “ ljubavnog trouglla“.

Prosto je neverovatno ali je istinito,neko je iz našeg grada pronašao i angažovao  osobu koja živi u Splitu u Hrvatskoj.

Radi se o medjunarodnom spletkarošu koji se predstavlja kao istražitelj korupcije i kriminala širom Evrope, a posebno na Balkanu.

Ta osoba sa kriminalnim dosijeom u kome je na desetine ovakvih slučajeva zbog cega ga potražuju policije i tuzilastva brojnih zemalja,dobija naručene tekstove za prljavu kampanju koja se neprekidno već sedam dana vodi protiv mene i načelnika policije u Valjevu.

Kao policajac sa ogromnim iskustvom i kontaktima prvo što sam se zapitao je.;Ko može imati korist od ovakvog krimiinalnog delovanja?

Posto sam ja isti, Nebojsa Tadić kao I pre dve nedelje kada sam održao konferenciju za medije jasno je da su motivi politički.

Naime, naš restoran postoji decenijama, a I mi Tadići smo Valjevci koji nikada nismo bili poznati po kriminalnom delovanju.

Naprotiv,mi smo se uvek borili proti kriminala I korupcije I to ne samo profesionalno jer smo državotvorna porodica.

To znaju svi u Valjevu.

Znaju prijatelji, a znaju I neprijatelji.Jedini neprijatelji koje imam jesu oni koje sam gonio zbog kriminala I korupcije.

U poslednje cetiri godine koliko ima da sam uključen u politički život naseg grada na razne načine sam osporavan I kritikovan.

Ta osporavanja I kritike su uglavnom dolazile od nevidljivih delova vlasti, od takozvanih kriptokomunista.Kritikovali su oni mene ali sam I ja uzvraćao. To je uvek bila ideološka rasprava sa prilično uvažavanja sa obe strane. Nikada nije bilo prljave kampanje ili napada na ličnost I porodice. Džentlmenska tvrda borba u kojoj nijedna strana nije prešla granicu pristojnosti I ljudskosti.Ničije ime do danas nisam izgovorio .

Ovako prljavoj kampanji sklone su stranke okupljene oko Dragana Djilasa.

Njihova višegodišnja kampanja se svodi upravo na strategiju po kojoj sve oko vlasti od predsednika Vučića pa do svakog predsednika opštine ili gradonačelnika ,su ogrezli u korupciji I kriminalu.

To je jedina karta na koju igraju naročito posle decembarskih izbora od prošle godine koje su izgubili.

Ja sam napadnut zbog najave da sam se opredelio da razgovaram o predizbornoj koaliciji sa SNS I dobio sam kampanju onako prljavu koja se vodi protiv vlasti širom Srbije.

Simptomatično je I to da je načelnik policije ubačen u tu prljavu kampanju jer je navodno “povezan sa mnom u nekim sumnjivim poslovima, a pomaže I u zaštiti kriminalaca “ zajedno sa mnom.

Da zaključimo,verujem da su se neki ozbiljni inženjeri iz senke koji organizuju Valjevsku opoziciju uplašili I iznenadili najavom o predizbornom okupljanju oko SNS u formatu Pokreta za narod I državu.

Verovatno su I Zdravu srbiju videli van takvog okupljanja znajući za moje opoziciono delovanje prethodnih godina kako u Skupštini grada tako I na društvenim mrežama I javnosti uopšte.

Kao I uvek do sada takvu odluku nisam doneo vodeći računa o mojim ličnim interesima .Poslušao sam odluku većine u povereništvu , a vodio sam računa I o interesu našeg grada.

Prevagnulo je uverenje da bi za Valjevo bilo štetno a možda I pogubno ako bi u junu pobedila opozicija koja bi bila suprotstavljena republickoj vlasti.

Obavestavam javnost da sam u dva navrata u poslednjih sedam dana podneo krivične prijave protiv onih koji su sponzorisali na društvenim mrežama ovu prljavu političku kampanju.

Kada Tuzilastvo za visokotehnološki kriminal utvrdi inspiratore  I nalogodavce ovog krivičnog dela koje se ponavlja u dužem periodu I skoro svakodnevno u ime moje porodice podneću I privatnu tužbu za narušavanje porodičniog,ličnog,političkog i poslovnog ugleda .

Odšteta koja će biti vrlo visoka I sigurno naplaćena biće uplaćena u humanitarne svrhe.

Tek sada mi je jasno kroz šta prolaze oni koji su preuzeli odgovornost za vodjenje Valjeva I Srbije.

Naravno,mene  ne  samo da neće sve ovo zastrašiti već će me inspirisati da učinim da Valjevo dobije najbolji politički tim,sposoban da podnese pritiske I izbegne sve zamke na putu preporoda našeg grada.

Info služba povereništva Zdrave Srbije Valjevo

Nebojša Tadić.”

 

 

 

21 comments on “Tadić: Napadi na mene I moju porodicu zbog odluke o koaliciji

  1. Pjerili

    Poštovani,
    U vašem prilogu učinjeni su neki pogrešni koraci. Prvo se podnosi tužba sa nedvosmislenim navodima i sažetim opisom koje su to krimunalne radnje učinjene prema fizičkom licima i poslovnom objektu (restoranu). U daljem postupku nadležni organi će stručno proceniti istaknute navode u tužbi,zatim ako je potrebno u daljem postupku preduze ću se neophodne potrebne radnje da se proverom utvrde istaknuti navodi i proceniti da li ima osnova za podnetu tužbu…U prilogu istaknut navod da će: “Odšteta koja će biti vrlo visoka i sigurno naplaćena“ je neosnovana i predstavlja (prejudiciranje) izricanje presude pre nadležnog suda.

    Reply
  2. Ivan Valjevski

    Nebojša menjaj priču. Isti narativ kao kod AV. Napadaju njega i njegovu porodicu. Napadi su iz inostranstva, a naročito iz Hrvatske, potpomognuti sa stranim plaćenicima i domaćim izdajnicima (Đilas i dr.). Kako se ovo zove – udvaranje, dodvoravanje, „nabacivanje“ ???

    Reply
      1. Mihajlo

        Tako se to zove IVAN KARE POLJANICA čovek koji teroriše ljude svojim lažima i teškim optužbama a pritom se sakriva iza Voda Logisticss Tesla Plasma Technology Zaštitite DECU

        Reply
  3. Istražite

    Ta FB stranica zaista postoji, autor je Splićanin. Trebalo je da Tadić navede naziv te stranice, koja se pojavljuje na nekim FB profilima korisnika u Valjevu. Pre nego što donesete sud, potrudite se da istražite navode iz ovog saopštenja, mada je to posao službe za visokotehnološki kriminal.

    Reply
  4. Saša

    Šlihtara. Tako se to kaže na srpskom jeziku, i kada se kaže na tom našem narodnim jeziku ne može da se razume na drugačiji način.
    Šta smo kao narod dočekali da nam panduri kroje budućnost. E sudbino…

    Reply
  5. Dragan

    Bravo neso. svaka ti cast konacno si odabrao pravu stranu i opet smo zajedno u ljubavi. veruj mi da ces profitirati i ti i kafana i mi s tobom

    Reply
  6. Шпанац

    Што би наш народ рекао ј…ш земљу којој је Босна запад.

    Reply
  7. Лазар

    шта очекујете од човека кога је УДБА школовала а уједно му је порекло одакле и *** тзв председник.

    Reply
  8. Vuk

    Stanislav, preterano….., AV zvani poštenje. Apsolutno se sve zasniva na ličnim interesima. Evidentno da i u našoj opštini kao i celoj državi dosta klima i ne funkcioniše.

    Reply
  9. Sremac

    Cudna neka bratija sa Zlatibora.Stranka „Zdrava Srbija“,a u njoj bolesni ljudi.Menjajte se ili menjajte naziv stranke.

    Reply
  10. Milinko

    zemljače rekoh ja tebi da tvoj Predsednik Stamatović pa i ti niste opozicija a ti se malo ljutnu na mene a ja samo konstatujem i naravno u pravu sam a tebi srećno sa naprednjacima bez foliranja.

    Reply
  11. Što pre

    Pandur jednom uvek pandur,kakva crna opozicija gleda samo sebe i samo svoj interes i uvek u sistemu vlasti i za vlast,idi daleko ti lepa kuća

    Reply
  12. Valjevo kod Uba

    Ti si iz drzavotvorne porodice?! Za Valjevo bi bilo pogubno ako bi imalo vlast suprotno republičkoj?! Pa, nije ovo podela ulova , vec izbori! Kakvi god da su! Cemu sluzi vlast, ako je pogubno da je kritikujes?! Vi iz Zdrave Srbije ste…. Koji vi iz koje i čega zdrave? Liči ti na Djilasa….Ja od Djilasa nikad nisam nesto slično čuo. Mišljenja sam da si ti daleko gori od Djilasa, a da je za Valjevo i Srbiju, daleko bolje sto nemaš moć kao Djilas. Kad si sa te pozicije, takav, kakav si.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.