Prezident Kup

      Нема коментара на Prezident Kup

Proteklog vikenda u Beogradu održan je Prezident Kup u uzrastu U13 i U17 na kome je učešće uzelo 280 takmičara iz 8 zemalja.Rvački klub Mladost nastupao je sa 10 takmičara i takmičarki i ostvareni su sledeći rezultati.

U uzrastu U17 u ženskoj konkurenciji Jana Vučićević osvaja zlatnu medalju. U finalnoj borbi savladala je dobro poznatu protivnicu iz RK Kragujevac. Anastasija Simanić dolazi do bronze što je bilo dovoljno za ekipno 4 mesto u ženskoj konkurenciji.

U uzrastu U17 u muškoj konkurenciji Pešić Ognjen nakon početne dve pobede u polufinalu se susreo sa Stevanom Kojićem iz zrenjaninskog Proletera koji je kadetski reprezentativac i osvajač medjunarodnih medalja. Meč je otvorio sa efektnim zahvatom dovodeći protivnika u podredjeni položaj u parteru, medjutim, iskustvo reprezentativca je presudilo nakon pokušaja da poveća vodjstvo i iz kontra napada Kojić ga zadržava u tuš poziciji. U borbi za treće mesto Pešić je odneo pobedu. Stanojević Ognjen takodje dolazi do bronze uz 3 pobede i jedan poraz. Ostaje žal za medaljom Veljka Mitrovića koji je sa početne dve pobede i dva poraza zauzeo peto mesto.

U uzrastu U13 medalja bronzana medalja za Uroša Melentijevića koja sija kao zlato jer je prva za ovog mladog momka.

Sve u svemu ekipno 8 mesto u uzrastu U17 od 28 timova što je zadovoljavajuće. Naravno naša rvačka upornost nam ne dozvoljava da na ovome stanemo već nastavljamo u istom ritmu do prvenstva države. Narednog vikenda u subotu u Omni Centru organizatori smo Prvenstva Centralne Srbije koje je kvalifikacioni turnir za prvenstvo države. Zlato Jane Vučićević je veliki podstrek za dalji rad sa ženskom selekcijom.

Darko Pantelić, trener

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.