POKS Valjevo: Ko predsedniku Gradskog odbora POKS-a Valjevo seče gume?

Povodom seče guma na automobilu predsednice GrO POKS-a u Valjevu Mariji Ilić , GrO POKS-a dostavio je izjavu predsednice koju prenosimo u celosti:

„Neposredno nakon našeg izlaganja o kladionicama, isečene su mi gume na automobilu. Ostaje dilema da li to radi neko kome je POKS trn u oku ili je stvar, pak, mog angažovanja oko kladionica. Nakon drugog sečenja mojih guma, koji se desio dva dana nakon prvog, alarmirala sam policiju, gde su mi rekli da će biti pregledani snimci sa nadzorne kamere, koja pokriva parking mesto.

Takođe, vulkanizer je potvrdio da je reč o namernom činu, verovatno iz čiste zlobe ili zavisti, a možda čak i iz osvete, shodno činjenici da smo tražili zabranu otvaranja novih kladionica. Uprkos svemu, čak i da se utvrdi da su ovaj čin uradili drugi politički akteri ili, pak, neko iz kladionica, mi nećemo prestati da radimo istim tempom. Podsećamo, mi smo obećali gospodstvenu kampanju, bez prljavih radnji, a nećemo prestati ni da se borimo za omladinu i suzbijanje najteže bolesti zavisnosti. O novim detaljima istrage, koju će sprovesti policija, obavestićemo medije“, izjavila je Predsednica GrO POKS Valjevo, Marija Ilić.

 

1 comment on “POKS Valjevo: Ko predsedniku Gradskog odbora POKS-a Valjevo seče gume?

  1. Jelena

    Šta očekivati u državi u kojoj se u slučaju ubistva novinara Ćuruvije i Vujasinović donese oslobadjajuća presuda, u državi u kojoj ministar plagira doktorat i posle afere smene rektora BU, u državi u kojoj u centru grada koji nikada ne spava i poznat je po noćnom životu nestane jedno naselje ? Ko ima mozga shvata u kom ludilu živimo!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.