Policajka Katarina Petrović oslobođena optužbi

Advokat Branko Ivković potvrdio je da je Viši sud u Valjevu danas oslobodio optužbi policajku Katarinu Petrović da je odavala tajne iz istrage protiv Nikole Petrovića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

“Viši sud u Valjevu je danas doneo presudu kojom je Katarina Petrović oslobođena svih optužbi za zloupotrebu službenog položaja”, rekao je Ivković agenciji Beta i naveo da tužilaštvo ima rok od osam dana da podnese žalbu na presudu.

Prema njegovim rečima, ukoliko se tužilaštvo bude žalilo na presudu Višeg suda u Valjevu, konačnu presudu doneće Apelacioni sud u Beogradu.

Policajka Katarina Petrović hapšena je zbog zloupotrebe službenog položaja, nakon što je obnarodovala informacije o nesreći koju je skrivio Nikola Petrović.

Tada je otkriveno da je Petrović pod dejstvom droga i alkohola izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povredio dve žene.

Saobraćajna nezgoda koju je izazvao Petrović dogodila se 7. marta, u Užičkoj ulici na Dedinju.

Katarina Petrović je uhapšena 3. jula i zatim joj je određen pritvor iz kog je puštena nakon uznemirenja javnosti.

Beta

9 comments on “Policajka Katarina Petrović oslobođena optužbi

  1. Dragan

    Nemogu da verujem da sud oslobadja ove iz opozicije. sreca u sudovima u beogradu su sve nasi

    Reply
  2. Mile

    Osoba koja nezna ni sta je htela. Da postane poznata, verovatno.ili za necij interes. Ima jos njih u Srbij pa nek otkrivaju samo Valjevci najpametniji, e zato idemo samo nazad..

    Reply
  3. Istina

    Ide mile lajkovačkom prugom i drži ruke u džepovima, sa čim se Mile igra?
    Pa igra se sa životom jer nema m…
    Ova žena treba i biće u vrhu institucija koje upravljaju državom, bilo na lokalu, ili na Republici.
    Pa ničija nije gorela do zore, zato Mile ne brini ništa. Uvek sveća dogori do kraja. A onda će Laura Koveši, Katarina Petrović napuniti zatvore, pa čak zidati i nove jer će biti malo. Ja dajem besplatno 10 Ha.

    Reply
    1. Radoznala mačka

      da li je istina da je ova devojka dobila nalog od nekoga da to iznese I preda u ruke opoziciji?

      Reply
  4. Minhen

    Bravo! Ovo je u poslednje vreme najlepša vest koju sam čula o mom gradu. Čestitam Vam Katarina na hrabrosti i snazi da izdržite torturu kroz koju ste prošli. A sada se čuvajte podmetnutih dokaza u fioci ili gepeku. Kao i u ostalim situacijama Valjevci su sve prespavali…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.