Devet medalja na turniru u Banji Koviljači

Nakon zimske pauze nastavljena je karate sezona, turnir u Banji Koviljači koji je održan  u nedelju 04.02.2024 godine u organizaciji Karate kluba Šampioni bio je prva provera forme karatista Karate kluba 014 Valjevo u nastavku nove sezone.

NA turniru je nastupilo preko 30 klubova iz Crne Gore, Republike Srpske i Srbije sa nekih 200 takmičara u raznim kategorijama. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 9 takmičara i osvojio devet medalja i to: Zlatne medalje osvojili su: Ana Živanović, Sara Nešić, Dina Drinčević, Vuk Đuričković, Aleksandar Milošević i Neda Damnjanović, Srebrne medalje osvojili su: Tamara Dražić i Jakov Jovanović, Bronzanu medalju osvojio je Ognjen Dričević. U generalnom plasmanu Karate klub 014 Valjevo zauzeo je treće mesto. I pored dobrih rezultat uprava kluba i trenerski tim, nadaju se još boljim rezultatima kako bude odmicala sezona i kako naši takmičari budu ulazili u formu.

Sledeća provera nas očekuje 10.02.2024 godine u Hali student u Valjevu, kada smo mi domaćini 12 internacionalnog karate turnira Valjevo-open „memorijal Svetlana Ceca Radojević“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.