SNS formirala vlast u Ljigu

U Opštini Ljig danas je konstituisan novi skupštinski saziv i za predsednika Opštine izabran je Milomir Starčević. Većinu u Ljigu formirala je SNS, koja je ujedno i osvojila najviše glasova na izborima održanim 17. decembra, a čiju su politiku danas podržali SPS i GG Zajedno i odlučno za Ljig. Povodom konstitusanja Skupštine i izbora novog predsednika Opštine , OO SNS u Ljigu izdao je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

„Opštinski odbor SNS Ljig izražava zadovoljstvo činjenicom da je danas konstituisana Skupština Opštine Ljig i izabrano rukovodstvo, čime je izborni proces završen u skladu sa zakonom. Izborom novog predsednika Opštine Ljig Milomira Starčevića stvoreni su uslovi da Ljig uz podršku države nastavi dalji razvoj i napredak kroz započete kao i nove projekte za koje i Ljižani smatraju da su im od velike važnosti i zbog kojih su u velikom broju Srpsku naprednu stranku podržali na lokalnim izborima .

Politiku Srpske napredne stranke kao i izbor najboljih ljudi za rukovodstvo Opštine Ljig, podržali su Socijalistička partija Srbije i GG Zajedno i odlučno za Ljig čime su dokazali da nikakvi pritisci , pretnje i ucene nasilne opozicije ne smeju da utiču na zdravorazumno mišljenje i odlučivanje.

Najradosnija činjenica je da su legitimitet svojim prisustvom današnjoj sednici SO Ljig dale i opozicione liste koje su se silno borile da protestima zastraše i ucene odbornike u SO Ljig i daju im podršku u uništavanju naše opštine.

Opozicija u Ljigu je očajna i njihovi očajni potezi i pritisci im nisu dali rezultat. Uvideli su, ali nikako da prihvate da njih narod ne želi da ih vode „domaćini“ na plećima države i nasilnici sa palicama u rukama i mržnjom u očima . Gradjane Ljiga nisu prevarili, nije ih više kao što predstavljaju. Ljižani podržavaju politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i zato su im najveću podršku na izborima i dali.

Neka nam je srećno Ljižani!

Živeo naš Ljig!

Živela naša Srbija!

Opštinski odbor SNS Ljig!“

24 comments on “SNS formirala vlast u Ljigu

  1. Srecno

    Bravo braco naprednjaci i nek e sa srecom! Mogu samo da se na sebe ljute sto ne mogu da nas dotaknu, mi smo deset klasa iznad njih, narod vidi ko je bolji i tako i glasa, sa jedne strane ima rad Vucica, a sa druge strane samo mrznju i haos koji nude ostali, zato i glasamo Vucica, jer necu da rizukejem ni sebe ni zivot svojih ukucana.

    Reply
  2. Bosko

    Lepe vesti. Pricalo se da bas ovi Djilasovi forsiraju neke iz nekih drugih pokreta ili sta vec da ne smeju sa naprednjacima saradjivati.

    Reply
  3. Čestitam!

    Čestitam i dabogda da dugo vladate u Ljigu. Sve najbolje i da nastavite da radite dobro za naš narod.

    Reply
  4. anđelija

    E vala baš živeo Ljig. Ovo su sad zadnji trzaji opozicije, zato i prave ovoliku frku. Kontam da će uskoro da prihvate da su poslati u istoriju politike konačno.

    Reply
  5. Анонимни

    Novom predsedniku opštine Ljig sve čestitke povodom izbora na tu funkciju…Živeo Ljig…

    Reply
  6. Dragan

    cestitke svima koji su formirali vlast kao i ljudima iz opozicije koji su usli u vlast i nisu podlegli pritisku da ostanu u opoziciji

    Reply
  7. Marina

    Perspektivan, mlad čovek koji je ostao u svom mestu da se bori za buducnost naše dece. Puna podrška novom predsedniku.

    Reply
  8. Zole

    Drago mi je što su naše komšije u Ljigu formirale vlast i konstituisale novi skupštinski saziv. Želim im sreću i uspeh u daljem radu, a pre svega da budu složni i ujedinjeni.

    Reply
    1. Jadranka

      Srećno novom predsedniku opstine . Budućnost Ljiga je u sigurnim rukama !!! Ljig ne sme da stane !

      Reply
  9. Cevap89

    Sve čestitke mojim Ljižanima, izabrali smo prave ljude da nastavimo da napredujemo i da se razvijamo!

    Reply
  10. Ana

    Srecno novom predsedniku i verujem da ce se Ljig uz novo rukovodstvo i pomoc drzave nastaviti dalji razvoj i Opstinu Ljig uciniti jacom i snaznijom!

    Reply
    1. Marina

      Novom predsedniku opštine Ljig najiskrenije čestitke povodom izbora na tu funkciju. Dobar izbor za naš Ljig, koji nastavlja svoj razvoj i dalji napredak! Živeo Ljig!

      Reply
  11. Jana

    i pored svih pritisaka „opozicije“ izborna volja građana je ispunjena, Ljig neće stati!

    Reply
  12. Jana

    Građani Ljiga mogu mirno da spavaju, opština je konačno u dobrim rukama! Potpuno sam sigurna da nas konačno očekuje period napretka i razvoja!

    Reply
  13. Daša

    Čestitke! Iako se opozicija maksimalno trudila da spreči dalje razvijanje i napredovanje Ljiga, nisu uspeli. Ljig ne sme da stane!

    Reply
  14. Ika

    Cestitke Mikela.Retkost je pronaci ovako postenog, casnog i sposobnog momka.Drago mi je sto je on na ovakvom mestu.Zasluzeno.Zelim vam puno srece u radu!

    Reply
  15. Tara

    Ljig nisu mogli zaustaviti protesti gubitnika iz opozicije!!! Ljig ne sme i neće da stane!!! Iskrene čestitke naprednjacima i njihovim koalicionim partnerima!!!

    Reply
  16. Анонимни

    Sve cestitke novoizabranom predsedniku opštine Ljig, puno sreće i uspeha u daljem radu. Bravo za Ljig.

    Reply
  17. Анонимни

    Cestitke novoizabranom predsedniku opstine Ljig, puno uspeha u daljem radu.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.