Pobeda liste „Srbija ne sme da stane“ i u Valjevu

Kao i na parlamentarnim izborima, izborna lista “Srbija ne sme da stane” je i u Valjevu osvojila najveći broj glasova, a iznad cenzusa na glasanju u našem gradu našle su se još četiri izborne liste.

Naime, kako pokazuju rezultati Republičke izborne komisije (RIK) i to na osnovu obrađenih svih biračkih mesta na teritoriji Grada Valjeva, lista „Srbija ne sme da stane“ osvojila je 41,5 posto glasova.

Sledi lista „Srbija protiv nasilja“, koja je osvojila 27,73 odsto. Na trećem mestu je koalicija NADA, odnosno koalicija Nove DSS i POKS, sa osvojenih 6,79 odsto glasova juče na birališta izašlih građana Valjeva. SPS je tako dobio 6,49, a lista “MI – Glas iz naroda”, koju predvodi najveće iznenađenje izbora dr Branislav Nestorović, od Valjevaca je dobila 6,25 procenata, tek nešto manje od socijalista.

Ostale stranke i koalicije, kako pokazuju podaci RIK za Valjevo, ostale su ispod cenzusa, odnosno, dobile su manje od tri procenta glasova birača u našem gradu.

Što se tiče izlaznosti, po ovim podacima u Valjevu je juče na parlamentarnim izborima glasalo je 62,1 odsto od ukupnog broja Valjevaca sa pravom glasa.

10 comments on “Pobeda liste „Srbija ne sme da stane“ i u Valjevu

  1. Vlada

    Dajte informacije sa svih biračkih mesta iz grada na uvid, bez sela… Objavite te podatke!

    Reply
  2. Dragan

    cestitke svima iz stranke na dobro obavljenom poslu na dan izbora. pobeda se nedovodi u pitanje i svi biraci koji su obecali da ce nas glasati su nas ispostovali i zato cestitke ljudima koji su ih na terenu obilazili danima i delili poklone

    Reply
    1. Grga

      Ne, nego će Đido da ih prosvetli i iz blata odvede na Maldive. Najbolje to znaju onih pola miliona što su od 2008. do 2012. ostali preko noći bez posla.

      Reply
  3. sin anarhije

    Srbija je stala odavno , a zalosno je sto je velikom broju sugradjana svinjokolj i krka mesista preko zime najvece civilizacijsko dostignuce … to im je jedino i ostalo, a za bolje ne znaju i nemaju jer tako hoce …

    Reply
    1. Istina

      Tako je.
      Ali pod ovakvim medijskim mrakom i drugim uslovima, pobedu je mogao da odnese i Milošević iz groba…
      Tuga i jad.
      Ali, smoći će narod snage da napravi modernu državu…

      Reply
  4. Лазар

    ко је вама крив што немате Бошњане да гласају за ваше.
    живео Вучић и цела Босна
    ух ви србијанци

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.