Dvadeset medalja u Užicu za kraj prvog dela sezone

U subotu 16.12.2023 godine održan je 13 ti karate turnir Užički pobednik. Na turniru je nastupilo 37 karate klubova iz Srbije, BiH i crne Gore sa oko 500 takmičara. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 19 takmičara koji su osvojili 20 medalja.

Ekipa koja se uglavnom sastojala od najmlađih takmičara pokazala je da je škola karatea u KK 014 Valjevo, na pravom putu i da predan i marljiv rad daju dobre rezultate: Zlatne medalje osvojili su Dina Drinčević i Iva Filipović. Srebrne medalje osvojili su: Ognjen Drinčević, Aleksa Matijević, Aleksandar Milošević, Jovana Milovanović, Đorđe Mitrović i Vuk Đuričković. Bronzu su osvojili: Neda Damnjanović, Jakov Jovanović, Marija Marković, Danica Milivojević, Sara Nešić, Anja Nikolić, Bogdan Pavlović,  Sofija Petrić, Lenka Sekulić, Lena Simić i Ana Živanović.

Turnir u Užicu, bio je i poslednji turnir u 2023 godini. Rezultati kluba u 2023 godini su odlični, preko 1000 osvojenih medalja na karate turnirima širom Srbije i regiona, veoma dobri nastupi na Prvenstvima Srbije, Kupovima Srbije i najprestižnim karate turnirima, nastupi na međunarodnoj sceni, nastup na Balkanskom prvenstvu, pokazatelj su dobrog i predanog rada uprave kluba i trenerskog tima Karate kluba 014 Valjevo.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i trenerski tim u sastavu Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić, zadovoljni su postignutim rezultatima u 2023 godini. Ostvareni rezultati podsticaj su još predani rad, obaveza da se u narednom periodu ponove i prevaziđu postignuti rezultati.

Uprava kluba i trenerski tim, zahvaljuju se svim roditeljima, prijateljima kluba, lokalnoj samoupravi, medijima i drugim pojedincima, ustanovama i organizacijama, koji su pomogli naš rad i zajedno sa nama doprineli ovako dobrim rezultatima u 2023 godini.

U ime uprave kluba i trenerskog tima Karate kluba 014 Valjevo svim našim prijateljima čestitamo predstojeće novogodišnje i Božićne praznike.

KK014

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.