Na još četiri izborne liste sedmoro Valjevaca

Republička izborna komisija proglasila je do sada 18. izbornih lista za predstojeće parlamentarne izbore. Na još četiri izborne liste sedmoro Valjevaca kandidati za poslanike.

Pod rednim brojem 12.  potvrdjena je izborna lista pod nazivom : Saša Radulović (Dosta je bilo – DJB) – Boris Tadić (Socijaldemokratska stranka – SDS) – Ana Pejić (Otete bebe) – Dobro jutro Srbijo. Na ovoj listi su tri Valjevke kandidatkinje za poslanike:

  1. Dragica Manojlović, službenik DJB
  2. Biljana Filipović , službenik DJB
  3. Jelena Lukić, službenik DJB

Na mestu broj 14 na izbornom listiću nalaziće se lista 14.“MI-GLAS IZ NARODA, prof. dr Branimir Nestorović“. Ova lista ima dva kandidata iz Valjeva:

  1. Stefan Stefanović, advokat
  2. Nada Stefanović advokat

Pod rednim brojem 15. proglašena je izborna lista SRBIJA NA ZAPADU – Zoran Vuletić – Nemanja Milošević – DA SE STRUKA PITA – Vladimir Kovačević. Na ovoj listi je jedna kandidat iz Valjeva:

  1. Bojan Janković doktor medicine Nova stranka

Grrupa gradjana  ČEDOMIR JOVANOVIĆ – MORA DRUGAČIJE nalazi se na 17. mestu . Na ovoj listi je jedna kandidatkinja iz Valjeva:

  1. Radmila Milojković, ekonomista

*redni broj ispred imena je broj na listi

4 comments on “Na još četiri izborne liste sedmoro Valjevaca

  1. Bojan

    177 da ima ,niko proći neće, opet će neko konobar klimoglsvac i demagog koji hoće da ponavlja tuđe reči

    Reply
  2. Dragan

    ja nemogu da verujem da je direktor vodovoda dozvolio da mu zena i tasta budu na listi opozicije. i sad mi da mu verujemo da ce glasati za presednika vucica a ne za svoju zenu. da se ja pitam odmah bi bio smenjen jer obicni clanovi se trude da nagovore komsije i prijatelje da glasaju za nas i ponizavaju se na standovima po ovoj zimi i onda vidimo sta neki funkcioneri rade

    Reply
    1. loka

      ja ne mogu da verujem da je SNS dozvolio da isti bude direktor nakon saznanja da su mu žena i tašta protivnici vlasti. sramota zaista.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.