IZBORI:Danas Srbija protiv nasilja sutra ProGlas

Danas će na Gradskom trgu u Valjevu, od 12 časova, u sklopu izborne kampanje, kandidati za narodne poslanike sa izborne liste Srbija protiv nasiljakroz razgovor sa  sugrađanima, predstaviti program ove koalicije.

Predstavljanje teksta proglasa, svrhe i ciljeva inicijative „ProGlas“, uz poziv učesnicima tribine da podrže i potpišu inicijativu biće održano sutra uveče,27. novembra u 18h u Holu Centra za kulturu. Gosti tribine biće:  Svetlana Ceca Bojković, glumica, Dragan Bjelogrlić, reditelj i glumac, Petar Peca Popović, novinar i prof. dr Vladimir Kostić, akademik.

11 comments on “IZBORI:Danas Srbija protiv nasilja sutra ProGlas

  1. Koja

    Bilo je i vreme da se podignu penzije, da se podignu plate, da se gorivo vrati na 100 dinara , meso vrati na cenu od 200 dinara. Ne može bre više da se izdrži. Ja radim za 60 000 sa srednjom školom , a treba mi 100 000 da preživim. Ja cu glasati i da od 18. decembra prva vest bude ovo što sam napisao.

    Reply
  2. Mirko

    Tako je brateee, to ! Sve će to da bude ! Besplatne knjige za sve djake do polaska na fakultet! Ukinuti participacije za lekove , smanjiti doprinose podići plate. Idemooo

    Reply
  3. Lazar

    Dobro je da je tu prof.dr.Vladimir Kostic lobista za nezavisnost Kosova.Tako da ste i vi koji ste uz njega da srpski manastiri jednoga dana budu albanska bastina,da se preoru srpska groblja,srbi albanizuju…milina jedna ,kako rece covek realnost.

    Reply
  4. Bgd

    To protiv nasilja to su vuciceve ulizice ti nema ni priblizne veze s proglasom. Stranke ce gledati da obesmisle i ovaj skup naroda.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.