Čestitka povodom 15 godina postojanja Srpske napredne stranke

Povodom 15 godina postojanja Srpske napredne stranke, Gradski odbor u Valjevu  saopštenjem za javnost uputio je čestitku simpatizerima i članstvu. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Srpska napredna stranka slavi jubilej – 15 godina rada, napretka i boljitka Srbije!

Pod teretom oporavka ostavljenog nam u nasleđe, 15 godina postojanja Srpske napredne stranke obeležio je period napretka i prosperiteta. Zahvaljujući zajedničkoj odgovornosti, radu i doslednosti posvećenih ljudi, došla su nova vremena, ona na kojima počivaju temelji moderne države.

Srpska napredna stranka je na čelu sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem napravila pomake u svim oblastima društvenog života. Veliki izazovi su pred nama, ali ne sumnjamo da ćemo odgovoriti na njih, sledeći politiku mira i stabilnosti, koju sprovodi predsednik Vučić.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, čestita ovaj važan stranački jubilej svim članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke i ovom prilikom se zahvaljuje predsedniku Aleksandru Vučiću, za ličnu posvećenost razvoju Valjeva, ali i razvoju čitave Srbije.

Takođe, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima na dosadašnjoj podršci i doprinosu u brojnim pobedama koje smo zajedno ostvarili. Učinimo godine koje nam predstoje još ponosnijim!

Neka nam je srećan rođendan!

Živela Srpska napredna stranka!

Živela Srbija!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo“

 

 

8 comments on “Čestitka povodom 15 godina postojanja Srpske napredne stranke

  1. Valjevac

    Sami sebi čestitaju ko Pantelija Topalović,od mene da Bog da nestali i nikada se više ne pojavili

    Reply
  2. Dragan

    hvala na prelepoj cestitci lazare i nadam se uspehu u kampanji. ceo odbor mora stati iza tebe iako su mnogi ljuti sto si ti postao presednik cim si usao u stranku a oni izvisili. ali nebrini beograd je uz tebe

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.