Vučić : Sledi raspisivanje izbora – Izbori možda 4.marta

Predsednik Srbije  Aleksandar Vučić izjavio je da će izaći u susret onima koji su tražili raspisivanje vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora do kraja 2023. godine, što bi značilo da će izbori biti 4. marta.

„Evo raspisaćemo ih do kraja godine, 31. decembra za 4. mart, mislim da je to 60 dana ili ako ne, onda za nedelju ranije, nije problem“, rekao je Vučić.

Vučić je  rekao da će svakako odgovoriti na zahtev opozicionih stranaka koje su tražile raspisivanje vanrednih izbora.

„Odgovoriću im za to, biće svakako, ja sam spreman i mogu to odmah da kažem – da sam spreman da u skladu sa onim što su napisali održimo izbore, dakle do marta“, rekao je Vučić gostujući u emisiji Hit tvit na Pinku.

“Izgubio se onaj pravi razlog protesta. Govorili četiri meseca da su protiv izbora, onda su jednu noć menjali mišljenje. Nije to mnogo važno, ući će u istoriju beščašća da su neki političari pokušali da iskoriste tragediju porodica, društvo, umesto da se ujedinimo. Umesto da zajedno uradimo, ovo je tragedija svih nas. Nisu sačekali ni da deca budu pokopana, izašli su na ulice i iskoristili tragediju. Ništa nije važno, jedino je važno da se dočepaju vlasti po svaku cenu. Vređaju narod, inteligenciju, zauzimaju Gazelu. Bezveze mi je ta tema o protestima. Nije aktuelno, posebno kad se skupe poznanici pa čavrljaju. Evo 17 magnetnih rezonanci u 17 gradova Srbije. Imamo mamografe, a kažu nemamo. Ići će od Leskovca pa nadalje. To su stvari koje mene zanimaju. Šta možemo da uradimo za zdravlje naših ljudi. Nastavite proteste sve dok ne ugrožavate nikoga”,  naveo je Vučić.

4 comments on “Vučić : Sledi raspisivanje izbora – Izbori možda 4.marta

  1. Dragan

    bravo za presednika vucica koji brine o zdravlju nasih ljudi. kazu da parizer sa snizenja nije zdrav i da izaziva rak i druge bolesti ali zato smo narodu obezbedili i mamografe i magnetnu rezonancu pa ako se neko razboli moze da se prijavi na listu cekanja za lecenje.

    Reply
    1. Logika

      Ministarka obecava jos jednu magnetnu.Problem je sto vec postji jos jedan skener,novi rentgen u bolnici,nov rentgen u Domu Zdravlja koji nisu u funkciji zasto…pa ministarstvo ne odobrava zaposljavanje.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.