Večeras 13. protest „Valjevo protiv nasilja“

Večeras,  07.09.2023. godine, sa početkom u 19 časova, na Gradskom trgu u Valjevu biće održan 13. protestni skup “Valjevo protiv nasilja“, najavljuje Valjevski pokret otpora.

Na Gradskom trgu građanima će se kao govornici obratiti dr Jasmina Pašić i Dejan Petković.

Nakon završetka programa na Gradskom trgu predvidjena je  protestna šetnja gradskim ulicama.

                                                                                           

8 comments on “Večeras 13. protest „Valjevo protiv nasilja“

  1. Aleksandar

    Sve isto jadno. Kakav organizator takva i poseta. Ivkovići, aćimovići i bahati dr đukanović. Oni da nam pričaju o tome šta je loše, i oni će da dovedu srbiju u red. Smešno

    Reply
  2. Enigma

    Da bi građani verovali i podržali bilo koga. Taj ili ta, mora da bude dobar čovek ili dobra žena, da bude častan, da bude moralna i primer.

    Reply
  3. Valjevci

    Opozicija sadašnja. Žuti i svi koji su sad na ulici su od 2000 do 2012 prodali svu državnu imovinu u valjevu i srbiji prodali i uništili. Tako da ko vas nezna može da vam poveruje Al svi znaju ko ste. Zato vas ima 40 na trgu. Baš ste………….

    Reply
  4. Istina.

    Ovaj protest je propao u startu jer su organizatori dovodili govornike koji su nrzitelji srbije. Propao je takođe jer ih predvode advokati koji su najskuplji u valjevu i naplaćuju baš mnogo svoje usluge i nikada se nisu pitali dal pojedini građani mogu da plate njihove usluge.. Nije ih nikada zanimalo kolko građanin ima platu i kako da plati enormnu adv tarifu. Malo im kolko zarađuju sad hoće na vlast. Koja je svrha, hoćete više da se obogatite. Neće vam ovaj san proći.

    Reply
  5. Profesor

    Bravo za proteste. Rodile se i zabranjene ljubavi. To je moral čast. Il se to zove drugačije. Biće na radost. Živela ljubav, Al je po bogu zabranjena. Al dobro sve je izgubilo na vrednostima.

    Reply
  6. Filip Veliki

    Cirkus „Colorado“ u Valjevu. Bahati i nekulturni ***, su protiv nasilja sa kućni prijateljem, ***.
    ***dr. Đukanović, sanja da ponovo bude direktor na Dedinju. Za njegovih 15 godina vladavine, Institut je stagnirao na svim poljima vrednosti. O njegovim moralnim vrednostima, netreba diskutovati.
    Advokat Ivković, vređa sadašnju vlast na sve moguće načine, i istovremeno zaboravlja, šta je Valjevo dobilo od države!
    Imali smo mi, u prošlosti i „drugog čoveka “ u državi, Milomira Minića, koji ništa nije uradio za Valjevo. Doduše, delio je majice sa slikom, nove Hale sportova i prevario Grad i građane.
    Imali smo mi, u vlasti“ Dule CIA-a“, i jedno veliko“NIŠTA“ sa njim. Bruka i sramota, grada na Kolubari.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.