Poliptih na Mejinoj česmi

      1 коментар на Poliptih na Mejinoj česmi

Kako je zbog kiše odložen koncert grupe Poliptih novi će biti održan u četvrtak 7, septembra od 18h na istom mestu- Mejinoj česmi.

Poliptih koncert održava u okviru Gradačkih rukoveti i njihov nastup prošle godine bio je više nego zapažen.

„Vredno smo radili čitavog leta pokušavajući da očuvamo mali deo svemira u nama i svetu oko nas.Na tom puti smo odabrali reku koja simboliše bistrinu i čistotu i odnegovali jednu njenu izvor vodu kao kakav sveti oltar nad kojim večeras prinosimo muzičke rukoveti. Molimo Vas da pripremite Vaše osmeh ulaznice i otvorite srca, jer muzičko osvećenje Gradca počinje,“ poručuju Marko, Luka i Nataša“

1 comment on “Poliptih na Mejinoj česmi

  1. Zoran

    Pa koga još i ovaj program interesuje? Dajte se malo urazumjeti kulturni poslenici Valjeva. Dobili ste lovu od grada, Ministarstvo vas odbilo zbog neoriginalnosti, te samo isciguljajte pa kući.
    Na šta grad sve daje novce umesto da tih 5-6 miliona od konkursa u kulturi ubaci u Abraševićev a Mionički pozorišni festival da Branko, Miroslav, Duća, Brankica s’Milicom i Bogdan podele pare, uz zaustavljanje renoviranja sale Doma kulture. Tako se radi, a ne ovako, pa da u petak idete svi na ribanje u Beograd. Još će vam zbog hitne podele 2.000.000 između navedenih umjetnija Gojkovićeva obustaviti 40.000.000 opredeljenih za salu. i treba, nego šta.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.