Slavica Djukić Dejanović na sastanku u valjevskom SPS-u:Škole u fokusu

Posetu Valjevu ministarka prosvete Slavica Djukić Dejanović iskoristila je i za posetu Gradskom odboru Socijalističke partije Srbije. „Sa ministarkom smo razgovarali o različitim projektima , a ponajviše o školskim salama“, kaže predsednik GO SPS Djordje Milanović.

Ministarka prosvete Slavica Djukić Dejanović prisustvovala je sednici IO GrO SPS-a u Valjevu. Predsednik valjevskih Socijalista Djordje Milanović kaže da su teme pre svega bile vezane za škole.

„Članovi Izvrsnog odbora su se interesovali za izgradnju sportskih sala u školama u Popučkama, Brankovini, Poćuti i Stavama, rekonstrukciji sportskog terena u školi u Kamenici, kao i realizaciji projekta učeničkog doma Poljoprivredne škole u zgradi hotela Narcis! Razgovaralo se i o inicijativi prosvetnih radnika da se prostor nekadašnjeg hotela Narcis u okviru koga je poslovala Komercijalna banka ustupi Modernoj galeriji za stalnu postavku, sa ciljem da gradski trg bude centar umetničkog i kulturnog života grada i dostupan svim našim sugrađanima, a pogotovo učenicima i studentima“, kaže Milanović i konstatuje da je ministarka bila vidno zainteresovana za iznete predloge.

„Kao što je i sama rekla , cilj nam je zajednički , da što više možemo, uradimo za ovaj grad“, konstatovao je Milanović.

6 comments on “Slavica Djukić Dejanović na sastanku u valjevskom SPS-u:Škole u fokusu

  1. Drug Socijalista

    Zahvalite se Djordju Milićeviću koji je postao veći Naprednjak od Vučića.Izdao je Socijaliste u Valjevu,zbog raznih fotelja koje je dobijao u BG.Zbog zasluga na razbijanju SPS u Valjevu..Naprednjacima je smetalo što Socijalisti imaju bolji kadar i ogranzaciju,i onda kreću napadi a podrška iz BG nema.Niko neće da ugrozi svoju fotelju od Dačića do Djordja da bi zaštitio SPS u Valjevu.Nagrada ubrzo stigla,ministar prosvete,sada ministar bez fotelje a bitno da je ministar.Imaš malo sramote i odgovornosti,videćeš na glasanju koliko te vole u Valjevu.

    Reply
  2. Magdalena

    E Vi ste ga ugasili ali zlo je što ste i Valjevo ugasili. Najveći kriminal posle SNS vlasti ne aše delo brže pruge pruga Valjevo Loznica Agencija za zemljotres to je. evidjd i do tada bio kriminal. Sad ste krpe vladajućem kriminalu. to ste Vi!

    Reply
  3. Dragan

    bravo za sps. isterali su neke sto su pametovali i posle ovih izbora bi mogli da napravimo koaliciju da vladamo valjevom zajedno

    Reply
  4. Uzicanin

    Gde samo nalaze ove SPS unistitelje………. koje namestaju da pasu pare…. a i sami su svoju decu poslali u inostranstvo na skolu, posto skolama ove njihvoe drzave u pokusaju vise niko ne veruje, niti tu ima ikakvog znanja koje se moze primeniti upraksi.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.