Danas i sutra sunčano nakon toga kiša

Meteorolozi za danas najavljuju veoma toplo vreme za ovo doba godina.U Maksimalna dnevna temperature I do 33 stepena. Slično vreme očekuje nas I u sredu , a od četvrtka blaži pad temperature I kiša.

Sreda: Sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 10 do 20, a najviša od 30 do 34 stepena. Tokom noći na severu i zapadu povećanje oblačnosti, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Četvrtak: Promenljivo oblačno i malo svežije, mestimično sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 12 do 20, a najviša od 28 do 31 stepen.

Petak: Promenljivo oblačno, na severu suvo, u ostalim predelima sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 17, a najviša od 24 do 28 stepeni.

Meteorolozi sve do 20. septembra potom predvidjaju promenljivo oblačno vreme mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najviša dnevna temperatura u većini mesta od 26 do 30 stepeni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.