Večeras 12. protest „Valjevo protiv nasilja“

Večeras, sa početkom u 19 časova, na Gradskom trgu u Valjevu biće održan 12. protestni skup “Valjevo protiv nasilja“, najavljuje Valjevski pokret otpora.

Na Gradskom trgu građanima će se kao govornici obratiti Predrag Voštinić, ispred Lokalnog fronta Kraljevo, i Milica Janevska, profesor srpskog jezika i književnosti iz Valjeva.

„Nakon završetka programa na Gradskom trgu krenućemo zajedno u novu protestnu šetnju gradskim ulicama. Valjevo drži čas Demokratije, Slobodna reč ponovo stanuje u našem gradu!“, navodi Valjevski pokret otpora u pozivu gradjanima.

15 comments on “Večeras 12. protest „Valjevo protiv nasilja“

  1. Rade

    U samom startu,protesti su trebali biti narodni ili su se sve opozicione partije i pokreti trebali dogovoriti oko njih,ovako se ništa praktično ne postiže, inače je trebalo dovoditi naše sugrađane sa rešenjima u vezi privrede,aerozagsđenja, azila za pse, probleme parkiranja, divlje gradnje… pa bi ih narod i podržao, ovako samo lične promocije pojedinaca i ništa drugo…

    Reply
  2. Tenak

    pegla mi se od ovog voštinića. Šta ti tražiš u Valjevu, kada si i u Kraljevu niko i ništa?

    Reply
    1. Dragan

      tako je. dolaze oni sa strane da nama u valjevu kazu sta da radimo i da nas nauce a mi vec izabrali ljude koji ce da nas prestavljaju

      Reply
    2. ЕПП

      Немој да бринеш, зна Ивковић одлично шта ради и због чега, а од почетка му добро иде … Једино што ће због тога протест у Ваљеву да се угаси.

      Reply
  3. Milan

    Jadna opozicija, đilas šalje govornike iz grada u grad, bane ivković rekao javno da neće sa đilasom, sad kaže da se ujedini opozicija. Jadno

    Reply
  4. Milan

    Gospodine bane ivkoviću vlast od 2000 do 2012 u kojoj je učestvovali opozicija i đilas i porodica tvoje govornice je uništila valjevo. Sloga, diva, 15 septembar pekara, srbijanska, stefan vilipović, elind, remont, kožar, gradac, krušik akumulator, ferum, mašini rad i ostale fabrike sve su prodali partijskim podanicima.i ti bi ponovo žute na vlast, daj bre imate li obraza.

    Reply
    1. Obavesteni

      Gospodine, Milane zaboravili ste nesto, sve te firme sto ste naveli propale su mnogo pre 2000 godine. Posle demokratski promena, samo je neko javno rekao da one vise ne postoje, da su radnici vecinom na nkom cekanju, ono sto radi prima neku ili nikakvu platu, a Drustvene firme su samo pravile dugove, Koliko je plata dugovao Elind, Krusik, Ferum, Masinorad, gde su dugovi za druge troskove. Gospodo ne zaboravite da su ovi sadasnji upropastili sve jer su bili na vlasti od 1988 do 2000 za to vreme drzava je izopstena iz svih medjhunarodnih institucija, hiper inflacija sankcije. Nazalost nije bila LUSTRACIJA, NJIH, SLUZBI VOJSKE POLICIJE. Dopzvolili smo da se vrate!!! Sad kusamo to.

      Reply
  5. Aleksandar

    Sramota je da se na protestu govori kao da je tu celo valjevo. Ko je od vas ponižen i ko vam daje podršku vi veliki advokati pričajte u ime vaših pristalica. Zamislite kad bih vaša životna dela i biografije pojedini valjevci iznosili javno. Možda građani i treba da saznaju malo i o vama. B i j veliki advokati.

    Reply
  6. Milan

    Valjevo nije uz katarinu i ta dva glupa policajca. Jedan je sentin sin, otac mu je bio poznati slobin policajac. Ivkovići i aćimovići kaže se mi na trgu smo uz vas ta 3 policajca. Ne valjevo. Građani treba da se izjasne. Ne budite glupi.

    Reply
  7. Ivan

    Sve su demokrate prodale i uništile u valjevu. Sve vabrike i državnu imovinu. 2000 do 2012.to je istina. Kakvi dugovi kakva prethodna vlast. I sad hoće opet na vlast u malo izmenjenom sastavu Al glavni su tu. Đilas i ostali. Strašno

    Reply
  8. Olga

    Profesor, bane, jana, vidojković pa profesorka i u krug. Sve isto na tragediji koja je zadesila srbiju hoće na vlast, Al ste jadni. Pustite više decu i roditelje i školu. Vi ste mala grupica nesrećnih ljudi. Nagovarate i pričate kako deca nisu bezbedna. Kako ste niski i kako ste baš mali i jadni. Zato vas ima toliko na trgu. Loši ljudi valjeva.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.