Đorđe Pavlović će biti kandidat za prvog čoveka Valjeva Bastinog „Evropskog puta“

Donedavni šef odborničke grupe Socijalističke partije Srbije u gradskoj Skupštini Đorđe Pavlović, biće kandidat za gradonačelnika Valjeva pokreta „Evropski put Basta“, saopšteno je iz tog pokreta, a prenosi agencija Beta.

Kako je saopšteno iz te plitičke organizacije, Pavlović је bio zaposlen u Direkciji za izgradnju Kolubarskog okruga, potom je bio direktor JKP „Vodovod“, a od 2016. do 2020. godine, u prošlom skupštinskom sazivu, obavljao je dužnost sekretara Skupštine grada Valjeva. Trenutno zaposlen na mestu pravnika u UFK „Valis“.

Podsećamo, Đorđe Pavlović je najpre smenjen sa mesta šefa odborničke grupe socijalista u Skupštini Valjeva, da bi potom, u julu ove godine, napustio socijaliste, pa sada nastupa kao samostalni odbornik.

U saopštenju pokreta „Evropski put Basta“ nije precizirano da li je Pavlović, sem što je navedeno da će biti njihov kandidat za gradonačelnika, i potpisao pristupnicu za ovu političku organizaciju.

14 comments on “Đorđe Pavlović će biti kandidat za prvog čoveka Valjeva Bastinog „Evropskog puta“

    1. Комшија из К2

      Добро је да су из СНС-а поштени, мада има и невидљивих и са лажним дипломама ис муп-а.

      Reply
  1. Dragan

    neka ga nek se kandiduje. taman da uzme koji glas opoziciji pa ce se lako vratiti na nasu stranu kad ponovo pobedimo na izborima

    Reply
  2. Milos

    Svaka čast Pavloviću, on je među socijalistima u Valjevu bio jedini sa regularnom diplomom, zato
    je i smetao Milićeviću i Milanoviću, doduše njih nije ni teško ugroziti s obzirom da u školu nisu išli već samo oko nje.

    Reply
    1. Dragan

      mi smo milicevica postavili da bude ministar obrazovanja a ovaj je pravnik u valisu i slicnim drzavnim firmama gde postavljamo neke bezveznjake. i mali misa je bio pomocnik ministra a nije imao neku skolu. al oni su vredno radili i znali da se snadju dok ovaj sa skolom se pravi pametan i zato tako prolazi da se u tim godinama bori za cenzus umesto da uziva sve privilegije kao milicevic ili milanovic

      Reply
  3. Građanin

    Niko ko je bio Socijalista ,Radikal ili Naprednjaka ne može,oni su iz stranaka raznih zločinaca

    Reply
  4. Drug crni

    Možete da se smejte,ali Pavlović će pokupiti glasove Socijalista i bivših Naprednjaka koje ste oterali zbog neslaganja sa vama.

    Reply
  5. Nikola

    Bravo Pavlovicu, napokon da neko misli o lokalu, a ne svi samo beze u Beograd i onda foliraju po Beogradu kako svaki dan putuju iz Valjeva, kako im je Valjevo
    Najlepse, a u stvari im je samo potrebno da bi došli do funkcije i onda kasnije zaborave.

    Valjevo je stvorilo Milićevića i kada se pojavio na nekom događaju u Valjevu da podrzi svoj grad, nikada.
    On je republički ministar i kakve veze ima sto sps nije u gradskoj vlasti, izdigni se malo ministre.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.