UFK Valis organizuje kampovanje za osnovce

Ustanova za fizičku kulturu Valis ovog leta na bazenima u SRC Petnica organizuje letnje kampove za decu. „Za decu je obezbedjeno sve što  im je potrebno počev od šatora do tri obroka dnevno. Sa decom su profesori fizičkog vaspitanja“, kažu u Valisu.

UFK Valis ovog leta pružiće jedinstvenu priliku deci da kampuju u okviru kompleksa. „Osmišljeno je praktično sve vreme koje će deca tamo provesti iz sata u sat. Roditelji će istovremeno online  moći da u svakom trenutku znaju gde im je dete i šta radi. Obezbedili smo čak 18 šatora , po tri obroka dnevno i niz aktivnosti“, kaže Marko Mirković jedan o profesora fizičkog vaspitanja koji če učestvovati u radu kampa.

Prvi kamp biće organizovan u periodu od 10 . do 12. jula, a Mirković navodi da se radi o deci osnovnoškolskog uzrasta.

„Verujem da se uglavnom zna šta je kampovanje  i noćenje u šatorima, ali mi smo pripremili još mnogo toga počev od  noćnog kupanja,korišćenje tobogana, obuka pružanja prve pomoći, paljenje logorske vatre, sportske aktivnosti. Trenutno smo u dogovorima da organizujemo i časove jahanja . Želimo da deci bude lepo i zanimljivo“, kaže Mirković koji navodi i da je već tridesetak mališana izrazilo želju da dodje na kampovanje.

Pored samog boravka u okviru kampa organizatori su predvideli i posetu jezeru u Petnici , ali i pećini . Cena za tri dana ,dva noćenja je 3000 dinara, a svi koji žele da svojim mališanima omoguće kampovanje mogu dodatne informacije kao i samu prijavu dobiti na broj telefona: 060/38-39-516.

3 comments on “UFK Valis organizuje kampovanje za osnovce

  1. JA

    Super ideja,ali onda je potrebno još jedan extra bazen napraviti, ovako je nedovoljno mesta,bazeni su prepuni i sa školom plivanja,nekada se znalo da je obuka neplivaca u srednjem bazenu

    Reply
  2. Dragan

    bravo. i sirotinja ima da da 3000 za kampovanje. sutra kad nam kazu da nemislimo na decu treba im poturiti ovu vest pod nos

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.