Kilometar asfaltiran kroz selo Rebelj

U okviru investicionog održavanja puteva i ulica na teritoriji Grada, asfaltiran je putni pravac Bebića luka kroz selo Rebelj u dužini od jednog kilometra, saopštila je Gradska uprava.

Kako se navodi, meštani nisu krili zadovoljstvo zbog asfaltiranja ovog putnog pravca, a radove su obišli rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković, odbornik u Skupštini grada Valjeva Dragan Tomić, kao i predsednik MZ Poćuta Nemanja Nestorović.

„Planinarski dom na Medvedniku je veliki turistički potencijal grada Valjeva i nastojaćemo da u budućnosti spojimo asfaltom ovaj putni pravac sa Planinarskim domom, u dužini od 2,6 kilometara. Takođe, ovaj putni pravac je značajan i zbog manastira Pustinja, ali ono što je još važnije, jeste da kada je zima i zaveju snegovi, ovo je jedini putni pravac kojim đački autobus preveze 16-oro dece osnovaca u školu „Zdravko Jovanović“ u Poćuti“, izjavio je rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković.

14 comments on “Kilometar asfaltiran kroz selo Rebelj

  1. Dragan

    svaka cast za branka vukovica koji asvaltira tamo gde su crkve a ne gde su djamije

    Reply
    1. rajka

      on i igra na tu kartu ali nema sanse da mu prodje lobiranje tamo gde treba. zorica i on su zavrsili svoju politiku

      Reply
  2. Ljiljana

    g.Branko bi mogao videti gde su još prioriteti za asfaltiranje puta.Putem koji spaja Donju i Gornju Kamenicu u dužini od 1,7km skoro je nemoguće proći putničkim vozilom od rupa.U više navrata gospodinu se obracalo, ali ni do danas nije našao za shodno bar da izadje i vidi, a hoćemo napredno selo i da zadržimo ljude u selu.I dalje se rade putevi po tzv „vezama ne gde su najpotrebniji

    Reply
    1. Biće

      Urađeno ne dosta i u selima, ruku na srce. Ne može odjednom sve, ali budžet ima kakav ima i sa njim dosta radi i ravnopravno raspoređuje po selima i malo po malo, uradiće se i to.

      Reply
  3. Bravo

    Vukovic i jeste najvredniji i mozete da ga volite ili ne, ali decko je uradio vise za dve godine, nego ovi pre njega na toj poziciji za desetak godina i ko zna koliko. Gledajte rezultate, manite sujete i licne animozitete na stranu.

    Reply
  4. Sa srecom

    Od mene za Vukovića samo reči pohvale. Kad nešto nema i ne može neće slagati, a ono što kaže to se i uradi kad-tad i ja to poštujem kao čovek.

    Reply
  5. Ivan

    Radi se po ceo dan i sve je vise pravaca u selima i ulica u gradu koje se rade iznova ili rehabilituju i to se primeti a sve sto se primeti mora se i pohvaliti.

    Reply
    1. Ismail

      Koliko ja znam, zabole ih (cenzurisano) za Sušicu…
      U Sušici nema ni vode.
      Tako da ga zabole za put kroz Sušicu…

      Reply
  6. Zorica

    Kako vas nije sramota da dajete toliki značaj 1 km puta, svet pravi čuda u građevinarstvu vi kilometar puta kao da je neka atrakcija , to je moralo još pre 30 godina biti, ee Srbijo večito slepa i naivna , ljudi pogledajte malo kako ostali svet živi, ovo ovde je sve zabluda to nije dostojan život 21.veka.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.