Raspisan konkurs za zaposlenje u Gerontološkom centru

Uporedo sa završnim opremanjem i pozivom da zainteresovani za smeštaj podnesu zahteve Centru za socijalni rad, nova gradska Ustanova socijalne zaštite Gerontološki centar Valjevo raspisala je javni konkurs za zaposlenje radnika u budućem domu za stare.

Reč je o konkursu za zaposlenje na određeno vreme, na 12 pozicija, a ukupno se traže 32 radnika. Reč je o sledećim zanimanjima:

Samostalni finansijsko-računovodstveni saradnik (1 izvršilac), Referent za finansijsko-računovodstvene poslove (1), Referent za pravne kadrovske i administrativne poslove (1), Radni terapeut (1), Medicinska sestra-tehničar (6), Glavni kuvar (1), Pomoćni kuvar (2), Kuvar poslastičar (2), Tehničar održavanja odeće (2), Spremačica (4), Negovatelj (10), Magacioner ekonom (1).

Kako je saopštio Geronotološki centar, svi zaintersovani za zaposlenje svoje radne biografije mogu poslati na mejl adresu gcentarvaljevo@gmail.com ili ih u papirnoj formi predati na adresi Ustanove, u ulici Radovana Dragovića 2, sa naznakom „Prijava na konkurs“.

5 comments on “Raspisan konkurs za zaposlenje u Gerontološkom centru

    1. Realno gledano

      Ljudi su ovo bar uradili, oszali su drzali u korovu da propada objekat i nikad ga ne bi ne uradili da nije dosao sns na vlast.

      Reply
  1. Brđani

    Mali Jefta vd direktor. Nije svestan da iduce godine ide ponovo u krusil da vozi japaner.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.