VPO: Protest „Srbija protiv nasilja“ u Valjevu

Valjevski pokret otpora pozvao je gradjane Valjeva da u četvrtak 15.juna u 19 časova na Gradskom trgu učestvuju u protestnom skupu pod nazivom „Srbija protiv nasilja“.

„U četvrtak 15.06.2023. godine, sa početkom u 19 časova, na Gradskom trgu biće održan prvi protestni skup “Srbija protiv nasilja“ u našem gradu. Više nemamo prava da okrećemo glavu od opšteg bezakonja, nasilja i mržnje i naša građanska dužnost je da kažemo DOSTA!

Nakon okupljanja građana na Gradskom trgu, gde će biti pročitani zahtevi protesta, svi zajedno krenućemo u protestnu šetnju gradskim ulicama i to trasom: Karađorđeva – Vojvode Mišića – Dr Pantića – Uzun Mirkova – Karađorđeva – Gradski trg. Nema nazad!“navodi se u saopštenju za javnost koje potpisuje kao tehnički organizator Valjevski pokret otpora .

8 comments on “VPO: Protest „Srbija protiv nasilja“ u Valjevu

  1. Dragan

    mislite da nasilno smenite lazara s vlasti. al nece moci. imamo mi ljude koji su spremni da ga brane. nek iz svakog kafica koji drzimo izadju po dva momka i nemate sanse

    Reply
  2. Istina

    Tačno tako.
    Srbija se guši u kanalizaciji, smeću i zagađenom vazduhu. Poremećeni ljudski odnosi zbog prevelike socijalne razlike građana, najvećom u Evropi.
    Dok se pojedinci sve više bogate, na drugoj strani imamo sve više građana koji jedva preživljavaju. Kakva je to država gde preko 50% građana preživljava sa minimalcem? Kako je rekla Brnabić, to je dovoljno za nekoliko dana…
    Kome treba država sa najjeftinijom radnom snagom, sa najskupljom hranom, sa najskupljom garederobom…?
    Konketno Valjevo je toliko nesposobno da se ugšismo od sopstvenih automobila. Više ne radi ni jedna institucija kako treba. I dalje se zidaju višespratnice po centru, nema parking mesta, nema pešačkih i biciklističkih staza, ne uređuju se parkovi, cveće zaraslo u travu, kontejneri stalno prepuni, ulice prljave, fasade oronule…Dokle više?
    Omladino uzimajte stvar u svoje ruke, ili pakujte kofere.

    Reply
    1. Sladjana

      Bravo za komentar Istino! Uostalom Ako je svima vama koji ste regularno zavrsili skole, fakultete, a ne smeta vam bahatost, kupljene diplome,,neznanje, nepotizam………. Onda nista cutite i trpite! Ne zaboravite samo da su godine cutanja dovele do MINUTA CUTANJA!, Daj boze da bude poslednji?

      Reply
  3. VEKA

    SRAM DA VAS BUDE …LAZAR JE JEDINI NESTO URADIO ZA OVAJ GRAD!
    NAJLAKSE JE IZACI NA ULICU I TO BEZ IKAKVOG KONKRETNOG RAZLOGA. DA LI BISTE SE TRUDILI ,RADILI KAO ON I BILI SPOSOBNI DA NESTO URADITE ZA GRAD!?
    KOLIKO JE STVARI URADJENO U POSLEDNJE DVE GODINE,FABRIKE NOVE DOSLE,SMANJENA NEZAPOSLENOST,ULICE URADJENE….
    STA VAM NE ODGOVARA U RADU LAZARA?!

    Reply
    1. Bobiciz

      Sta je uopste uradio? Ali ulice uradjene? Ponovicu: ulice uradjene??? Ma dajte, molim vas, uozbiljite se.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.