Ubedljiv trijumf Radničkog

U poslednjem kolu Kolubarsko Mačvanske Zone Radnički je na Petom Puku pobedio već otpisanu Mladost iz Prnjavora sa 5-1 na radost svojih navijača koji su poprilično ispunili tribine stadiona na Petom Puku.

Goleadu je otvorio Rašević u 10 min. pogodkom glavom na centaršut Živanovića. Na 2-0 povisio je Živanović u 20 min. iz jedanesterca koji je napravljen nad Markovićem. Treći pogodak postigao je Simeunović u 41 min. udarcem glavom na sjajno proigravanja Živanovića.Već u 46 min. Simeunović na pas Jovića postiže svoj drugi pogodak za 4-0. Posle sjajne konbinacije  Raševića i Živanovića  prilikom izvođena kornera gol za 5-0 postiže Vasić u 55 min.

Počasni gol gosti postižu u 89 min. preko Petrovića.Radnički je nastupio u sastavu- Ranković, Vasiljević, Marković, (Jović ), Ivanović, Simeunović, Lukić, Đurić, (Teodorović ), Stamenić, Rašević, (Miletić ), Vasić, Živanović, (Perić ). Ovom pobedom narandžasto- plavi zauzeli su peto mesto sa 36 osvojenih bodova a trener Kosta Marković zadovoljni je postignutim rezultatom i očekuju još bolji plasman u sledećoj sezoni.

2 comments on “Ubedljiv trijumf Radničkog

  1. Omerovoc

    Kakava vest. U opljackanom korumpiranom Valjevu ovo je dobra vest. A gde je taj radnicki.

    Reply
  2. Dragan

    ako bi euro litijum dao vise para sledece godine bi mogla da se napadne promocija a i da se podmire navijaci i uprava

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.