Predsednik Srbije na svečanom otvaranju kompanije Hansgrohe

U Valjevu će danas svečano biti otvorena fabrika Hansgrohe. Otvaranju fabrike prisustvovaće i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Posle samo 15 meseci izgradnje, spremni smo za proizvodnju prvih slavina u narednim mesecima. Sada, dve i po godine nakon odluke, srećni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu novom članu Hansgrohe porodice u Srbiji koji već sada ima  preko 50 zaposlenih“, navodi se u obaveštenju o svečanom otvaranju fabrike.

Na sajtu predsednika Srbije je potvrdjeno da će svečanom otvaranju fabrike prisustvovati i Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić .

Nemačka kompanija Hansgrohe Group, sa sedištem u Nemačkoj, osnovana je davne 1901. godine, a danas jedan globalni lider u oblasti, dizajna i inovacija u industriji sanitarne opreme za kuhinje i kupatila.

Hansgrohe druga je velika investicija u Valjevu nakon što je početkom godine zvanično sa radom počela i komanija Bizerba.

13 comments on “Predsednik Srbije na svečanom otvaranju kompanije Hansgrohe

  1. Ivan

    Vucicu zaista svaka cast! On je car i uradio je za ovaj narod vise, nego svi pre njega, zadnjih 100 godina. I mogu da ga mrze, ali iza njega ce ostati fabrike, putevi, skole, bolnice, zaposlen narod, svaku oblast je podigao na visi nivo, a protivnici ga najvise mrze, jer ne mogu da ga pobede na izborima i to je jedina istina, to je tako, to narod zna j zato ga narod i glasa, a narod ce birati vlast, na izborima, a ne ucene i uticaj spoljnih faktora koji nam ne zeli dobro, niti je ikada zeleo, ako cemo realno.

    Reply
    1. Горан

      Тотално сте необразовани и не знате где је лево. Узмите сендвич и немојте говорити пошто сте тотална незналица.

      Reply
      1. Ivan

        Jadan je tvoj komentar. Ti si iz mog komentara zakljucio da sam neobrazovan i da uzmem sendvic? Jako jadno, bez ideje, bez argumenata, samo klasicno vredjanje, toliko ste ocajni i toliko ste nisko pali?

        Reply
  2. To smo mi.

    Botovi se uspavali !!,dosad trebali ste napisati koji hvalospev..Fabrika Nemačka,plata malo veća od minimalca.

    Reply
  3. Radnik armatura

    Sve je to Valjevo imalo nezahvaljujući Vučiću i to mnogo bolje,i sada bi to moglo da radi sa veoma malim ulaganjima, ali malo bi i bilo Vučiću u džep

    Reply
  4. Taki

    Zanimljiva je činjenica da već godinama imaju veoma uspešnu biciklističku ekipu koja se takmiči na najvećim svetskim trkama. Naravno, za Valjevo je najvažnije što polako, ali sigurno, dobija još jednog važnog privrednog subjekta koji treba da zaposli jedan zaista ozbiljan broj ljudi. Ipak, prva rečenica je jedna od stvari koje govore u prilog tome da se radi o uspešnoj, stabilnoj i ozbiljnoj kompaniji.

    Reply
  5. VEKA

    BRAVO👋👋👋 ISPUNJENO DATO OBECANJE!👋🇷🇸VELIKI DAN ZA GRAD VALJEVO I GRADJANE VALJEVA👋

    Reply
  6. Jана

    Zato se kosi ostrvo na duplim trakama, kružni tok posle pruge uređen cvećem!!! A šta dalje kad se krene od kružnog toka ka drugom – NIŠTA, TRAVA DO KOLENA!!! Nemoj da vas iznenadi pa krene na drugu stranu.

    Reply
  7. Раки

    Још једна шарена лажа.
    Дате огромне паре Немцима да би наши људи робовски радили и добијали минималац.
    Већа дара него мера.
    Али тако је то у банана републикама.

    Reply
  8. Горан

    Наравно да ће присуствовати , ако нешто ради то је да виси по телевизију и обмањује неуку необразовани народ. Издајник прави од Србије Чешку ,колонију запада.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.