„Palčica“ i „Mali princ“ nova gradska obdaništa

Gradsko veće je prihvatilo predlog odluke o mreži javnih predškolskih ustanova na teritoriji grada Valjeva. Razlog izmene postojeće odluke su dva nova objekta koja će biti u funkciji po završetku rekonstrukcije stare Šeste škole.

Predškolska ustanova „Milica Nožica“ se obratila Gradskoj upravi sa inicijativom za izmene pomenute odluke, s obzirom na to da je u planu skori završetak radova na adaptaciji zgrade u kojoj je nekada delatnost obavljala OŠ „Milovan Glišić“, kako bi bila privedena nameni, odnosno formiranju dva nova objekta – vrtića, za obavljanje delatnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

Prvi objekat „Mali princ“ se nalazi na adresi Doktora Pitovića broj 6, u njemu će se realizovati celodnevni program i imaće devet grupa sa 200 upisane dece. Površina objekta iznosi 1.106,99 m2 i poseduje privatnu kuhinju.

Drugi objekat „Palčica“ se nalazi na adresi Filipa Kljajića bb. U njemu će se realizovati celodnevni program, imaće 13 grupa i 270 upisane dece. Površina objekta iznosi 1.709.52 m2 i poseduje privatnu kuhinju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.