Novo lice Srbije: Danas razgovor sa gradjanima na štandu

Novo lice Srbije danas organizuje štand ispred svojih prostorija u Knez Miloševoj 38. Kako se navodi u pozivu upućenom gradjanima dolaskom na štand gradjani mogu razgovarati sa ljudima iz novoformiranog GrOdbora stranke i izneti svoje probleme.

„Nižu se novoosnovani gradski odbori, u našim redovima je sve više patriota koji prepoznaju iskrenu ljubav prema otadžbini i narodu, a koja je i naša jedina motivacija za bavljenje političkim aktivnostima.

Gradski odbor NLS Valjevo poziva sve naše sugrađane da posete naš štand,  na adresi Knez Miloša br. 38, gde ćemo ispred prostorija stranke organizovati višečasovno druženje u nedelju 25.-og juna sa početkom od 14h. Tu smo da saslušamo vaše probleme ali i predloge kako da naš grad postane bolje mesto za život. Ko nije u mogućnosti da nas poseti u tom terminu, uvek može da nas  kontaktira preko društvenih mreža. Ovo je samo prvi u nizu mnogih skupova koji će biti organizovani u narednom periodu.Pomozite da zajedno zaustavimo promociju kulture nasilja, podržite promene, podržite bolju Srbiju !“, navodi se u saopštenju Novog lica Srbije .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.