MMF uvršten u red manifestacija od značaja za Valjevo

Mountain music fest (MMF) odlukom Gradskog veća je uvršten u manifestacije od značaja za grad Valjevo.

MMF je muzički festival koji se održava na Divčibarama u avgustu mesecu. Festival ima medjunarodni karakter jer se pored izvodjača iz Srbije angažuju i izvodjači iz drugih zemlaja. Pored muzičkog sadržaja ovaj festival organizuje i brojne sadržaje za decu i mlade, a posetioci festivala su iz Srbije , ali i drugih zemalja. U odluci vezanoj za MMF se navodi i njegov nesporan doprinos turističkom razvoju Divčibara.

Kako se navodi u odluci odlukom o budžetu grada Valjeva za 2023. godinu za realizaciju ove odluke predvidjena su sredstva u iznosu od 2,5 miliona dinara.

MMF će biti 13. po redu manifestacija od značaja za grad Valjevo pored: Jazz festa, Letnje basket lige, Tešnjarskih večeri, Memorijalne trke „Svetomir Djukić“, Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, Juniorskog košarkaškog turnira, Abro festa, Memorijalnog šahovskog turnira „Selimir Manojlović“, Memorijalnog rukometnog turnira“Nikola Jevremović Gužva“, Olimpijskih seoskih igara, Festivala duvan čvaraka.

5 comments on “MMF uvršten u red manifestacija od značaja za Valjevo

  1. Istina

    Богаћење појединаца се наставља…
    Неко присваја град, Дивчибаре, све што стигну. Граде виле, базене, док већина грађана не може да оде на Дивчибаре да попије кафу.
    Таква држава са фекалијама ником није потребна, осим вама, појединцима који трошите народне паре.
    Брука!

    Reply
  2. Dragan

    ovo je sps festival. nek obrate paznju koga dovode posto ih grad finansira. nemoze nrki izvodjac koji je za opoziciju a da to placa vlast parama iz budzeta

    Reply
  3. Ivan

    privatni dil „Kako drpati novac iz budzeta“…od kakvog ste vi znacaja za 98 % stanovnika Valjeva???

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.