Danas zvanično počinje sezona kupanja u Petnici

Iako vremenske prilike poslednjih mesec dana zbog obilnih kiša  više podsećaju na jesenje , zvanična kupališna sezona u SRC Petnica počinje danas.

„Svi pripremni radovi su završeni i sezona zvanično počinje danas. Kiša nam nije išla na ruku kad je u pitanju uredjenje prostora , ali smo uspeli da sve te poslove koji su neophodni završimo na vreme. Bilo je razmišljanja da pomerimo početak sezone zbog vremenskih prilika , ali smo ipak odlučili da zvanično počnemo danas kao što je to i bilo predvidjeno. Nadamo se da će se vremenske prilike promeniti i da će leto konačno doći. Ipak to je nešto na šta ne možemo da utičemo“, kaže direktor UFK Valis Željko Ostojić.

Ove sezone cene ulaznica za bazen biće nešto više:

Dnevne 300,00 dinara

Poslepodnevne 200,00 dinara

Učenička karta 200,00 dinara

Kolektivne 150,00 dinara

Školski čas 100,00 dinara

Penzionerske 150,00 dinara

Noćno kupanje 300,00 dinara

Mesečne 3 000 dinara

Sezonske  6 000 dinara

Škola plivanja 3 000 dinara

Rekviziti 300,00 dinara

Kamp u prirodi 3 000 dinara

„Što se tiče cena one jesu nešto više , ali smo vodili računa da i dalje ostanu pristupačne. Ono što je važno i od čega nismo odustali ni ove godine jeste besplatan ulaz za decu do 7 godina, učenike vukovce i samohrane roditelje sa decom. Učenička karta kao i cena ulaznica za najstarije sugradjane, penzionere je niža na dnevnom nivou , a takodje tu su i popusti za kolektive . Moram da napomenem da smo  svima  onima  koji su nam se prošle sezone obratili ističući svoje probleme koji su socijalne prirode ili pak zdravstvene kad su deca u pitanju izašli u susret i odobrili besplatan ulaz, tako  da ni ove sezone to neće biti problem“, navodi Ostojić.

UFK Valis i ove godine organizuje školu plivanja za decu neplivače .

 

4 comments on “Danas zvanično počinje sezona kupanja u Petnici

  1. neko

    Da li će bilo koji seniorski sportista grada Valjeva ove godine ( Aleksandar Kovačević ili Maša Cvetković ) dobiti besplatan ulaz na bazen sobzirom da oboje treniraju vodeni sport ( Aleksandar vaterpoli, Masa plivanje ) ili će i oni plaćati ulaz?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.