Gradski odbor POKS-a Valjevo: Pismo Ministru zdravlja prof. dr Danici Grujičić

Član Izvršnog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije,  u ime Gradskog odbora POKS Valjevo obratio se pismom Ministru zdravlja u kome se kaže:

„Poštovana g-đo Grujičić,

iz razgovora koji sam obavio sa vozačima Hitne službe u Valjevu, saznao sam da su njihove plate ispod linije nacionalnog dostojanstva.

Iz medija sam saznao da je to slučaj u svim gradovima i opštinama, širom Srbije, osim u četiri  grada koji imaju Kliničke centre :Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš.

Znamo da su tako ponižavajući položaj ovim vrednim ljudima koji rade najodgovorniji posao  dodelili oni koji su vodili Ministarstvo zdravlja od početka ovog veka, a pre svega Tomislav Milosavljević, koji je predstavljao onu užasnu stranku i ideologiju, koja je sve naše  radnike, pa tako i vozače hitne službe, tretirala i nudila kao jeftinu radnu snagu.

Mi smo u opozicija Vladi Srbije, u kojoj ste ministar, ali verujemo da ste vi najbolji ministar u toj Vladi. Vaše iskustvo i rezultati, na polju medicine, vaš odnos prema narodu i državi, kao i činjenica da niste do sada obavljali ni jednu funkciju van svoje struke, za nas je dovoljna da Vam se obratimo i skrenemo pažnju na ovaj problem koji je  zadire i u sferu bezbednosti.

Vaše ponašanje, nakon terorističkih napada, na školu u Beogradu i nakon svih užasa koji su usledili nakon toga uverili su nas, da pored toga što ste potvrđeni stručnjak u svom poslu, da vas bole sve rane našeg mnogostradalnog naroda.

Gospođo Grujičić, zato se Vama obraćamo i od Vas očekujemo podršku i razumevanje.

POKS“

 

 

 

4 comments on “Gradski odbor POKS-a Valjevo: Pismo Ministru zdravlja prof. dr Danici Grujičić

  1. Dragan

    e ovakva treba da bude opozicija. da se vlasti obraca sa postovanjem i uz pohvale a ne da mitinguje po ulici. voleo bih da ovi ljudi nadju svoje mesto u pokretu za odbranu od opozicije koji presednik vucic formira i da daju doprinos razvoju srbije a ne da mitinguju protiv vlasti i nasilja kao neki drugi

    Reply
  2. kabi

    Nikako ne znam da li su ovo Žikini i Čikirizovi puleni ili je Dražino unuče ipak uspelo da se registruje kao šef stranke?

    Reply
  3. сељак са планине

    Који су Жикини и Чикиризови пулени ?
    Ко је се регистрово као шеф странке то се види из јавне евиденције.
    Ко је успео се види из резултата избора.
    Коме није јасно, мора да се информише.
    Поштен и људски текст, шта треба радити и поштовати људе и професију.

    Reply
  4. Владимир

    ПОКС и господин Воја Михаиловић су постали озбиљан бренд. Ко год је Србин, требао би да зна да без Краља ни преко прага, а југо носталгичари и комунисти полако али сигурно нестају. Богу хвала.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.