Europrom otvorio novi objekat u Kličevcu

Kompanija Europrom je  otvorila  novi maloprodajni objekat u Kličevcu. Objekat ima 500 kvadrata površine.

Direktor marketinga kompanije Europrom Bojana Perić na otvaranju objekta je konstatovala da je postojalo veliko interesovanje gradjana za njegovo otvaranje.

„Veliko hvala svim meštanima koji su nas dočekali i došli na otvaranje na jedan tako reći komšijski način. Taj „komšijski način“ nam je vrlo bitan. Kada se kaže da je neko komšija , to je neko koga poznajemo, neko kome verujemo i neko ko je tu kada nam nešto zatreba. To je sve Europrom. Europrom postoji 33 godine i uvek se postavlja kao ljubičasti komšija. I to je upravo ideja pozicioniranja naših maloprodajnih objekata , praktično u tri prstena, u centru grada i na periferiji i u seoskim područjima“, rekla je Perić.

Ona je navela da je pravilo kompanije da ide kod kupaca i objekti se otvaraju kako bi svima bili blizu. „Ovo je objekat koji ima 500 kvadrata i kada je u pitanju asortimanska ponuda nastavlja se koncept koji važi i za druge objekte Europroma, a to je da kupac na jednom mestu može da pronadje sve što mu je potrebno. Posebno bih izdvojila deo svežeg programa , odnosno segment pijace, voća i povrća, segment pekare i usluga koja je interesantna kupcima , usluga besplatnog pečenja roštilja“, rekla je Perić.

U danu otvaranja objekta organizovan je niz promocija, a za kupce su pripremljene brojne nagrade. Prvih 800 kupaca dobilo je poklon pakete, robne nagrade , sitna bela tehnika ,a  600-ti kupac je dobio lap top.

Kompanija Europrom ima maloprodajne objekate u 9 Opština zapadne Srbije. Prvi objekat Europroma pre 33 godine otvoren je u Kolubari 2. „Za sve ovo vreme, ove godine, Europrom je bio i ostao trgovina koja poštuje kupca, poštuje čoveka. To je koncept koji nastavljamo i dalje i biće prisutan i u ovom novom objektu“, rekla je Bojana Perić.

1 comment on “Europrom otvorio novi objekat u Kličevcu

  1. baltazar

    otvarate prodajna mesta na svakom cosku a bunili ste se k ad Lidl otvara objekat u Valjevu sa obrazlozenjem da lidl ima monopol!!!! da li mozda vi imate monopol jer stalno kukate cim neko i najavi da ce doci u Valjevo???? pohvalno je sto zaposljavate mlade iz Valjeva ali pustite i druge da to cine.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.