Vaskršnja čestitka gradonačelnika Valjeva

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku svim vernicima SPC i Eparhije valjevske.

„Svim vernicima Srpske pravoslavne crkve i Eparhije valjevske čestitam Vaskrs, praznik koji radosno dočekujemo u krugu svojih porodica i najbližih!

Molimo se da i ova godina prođe u miru i zdravlju, jer smo svesni koliko je ovo važno. Kada to imamo, onda imamo pravo i obavezu da želimo mnogo više, a to je da unapređujemo i radimo na dobrobiti naše države, grada i naših porodica!

Proslavljajući Vaskrs proslavljamo pobedu života nad smrću, pobedu vere i nade i u tom duhu dočekujemo Vaskrs 2023. godine!

Čestitam monaštvu, sveštenstvu i svim vernicima Eparhije Valjevske predstojeći praznik!  HRISTOS VASKRSE, VAISTINU VASKRSE“, kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića.

 

 

 

 

6 comments on “Vaskršnja čestitka gradonačelnika Valjeva

  1. Istina

    Hvala Lazo!
    Možda ti kravata smeta, ali neka bar fotka u obraćanju sa medija bude sa kravatom. Deluje ozbiljnije i uverljivije.
    Šta misliš koliko tvojih sugradjana ima para da kupi prase, jagnje, da ode do Divcibara na ručak…? Pa malo naravno, nema ni 50%. Da li ćeš jednog dana da se pokajes sto si bio deo vlasti koja je uništila Srbiju i napravila najveću socijalnu razliku medju gradjnima? Da li misliš da je u redu da u Valjevu i Srbiji 10% gradjana ima 90% kapitala? To nije normalno i tu se priča o državi završava.
    Te brze trake do Mi,osa velikog će služiti samo za brzi odlazak mladih iz Valjeva.
    Lazo, nemoze da se prodaje ulicama i trotoarima od nepropisno parkiranih automobila, kako u centru tako i na periferijama grada. Da li je to naredjeno da policija i inspekcija više ne rade svoj posao?

    Reply
  2. Dragan

    da se pomolimo za zdravlje presednika koji nas vodi u prosperitet i koji ce od srbije napraviti raj na zemlji

    Reply
    1. Istina

      Pa gde smo već 10 godina? Osvestise čoveče. Mi nestajemo kao država. Mi smo robovi vlasti. Najjeftinija radna snaga, najveća socijalna razlika, najskuplja hrana, najskuplja odeća i obuća, najzagadjenija država u Evropi, ponekada i u svetu.
      Šta tebi nije jasno?

      Reply
  3. creator

    Stavis oko vrata kravatu i podignes celu svoju platu , usput se obrijes da licis na coveka , kad moze TVOJ predsednik mozes i ti , pa onda soli pamet pametnijima od tebe

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.