SPS organizovao akcije čišćenja za Dan planete

Socijalistička omladina Valjeva radnim akcijama obeležila 22.april – Dan planete! U okviru akcije očišćeno je više lokacija na teritoriji grada, i uklonjeno je oko 20 kubika otpada.

“U današnjoj akciji je učešće uzelo 43 člana naše omladinske organizacije, kao i predsednik Gradskog odbora Đorđe Milanović i šef odbirničke grupe dr Zoran Živković! Naš cilj je da kroz mnoštvo akcija koje planiramo u narednom periodu damo svoj doprinos u očuvanju zdrave životne sredine i skrenemo pažnju na prirodne lepote našeg kraja! Mi nemamo rezervnu otadžbinu, zato treba da čuvamo ovo prirodno bogatstvo koje nam je dar sa neba i privilegija koju smo stekli rođenjem u Valjevu”, izjavio je predsednik Omladinske organizacije SPS Valjevo Danilo Gavrić.

Potpredsednik Gradskog Odbora SPS Valjevo zadužen za omladinske politike Darko Sofronić predlažio je  da JKP Vidrak u saradnji sa komunalnom inspekcijom ponovo pokrene akcije „Velikog prolećnog raspremanja“ u okviru koje bi se pored orgcanizovanja edukativnih radionica za mlađe generacije, organizovale i akcije uklanjanja deponija i ulepšavanja javnih prostora. “Mislim da bi trebalo odrediti broj telefona na koji bi se javili volonteri zainteresovani za ovu vrstu aktivnosti, a socijalistička omladina će uzeti učešće u svakoj od tih akcija”, rekao je Sofronić.

5 comments on “SPS organizovao akcije čišćenja za Dan planete

 1. Istina

  Da je ovo pravna država, da postoje institucije i da rade svoj posao, već odavno bi SPS, SNS i radikali bili zabranjeni za svoja politička i druga delovanja… Zbog njih mi nemamo državu kakvu imaju mnogi narodi u Evropi.
  Taj SPS, to je toliko zlo koje se prenosi još od komunista. Te akcije organizujte kod svoje kuće i na svom imanju, a ne na društvenim i javnim dobrima o kojima treba da se bave državne institucije. Idite kod Tita pa pravite akcije.
  I još nešto, to za pravljenje mobinga nad mladom decom, a vezano za radionice, bi već neko trebao da vas kazni.
  Kakve inspekcije, pa one su nevidljive, niko ništa ne radi. Oni da rade svoj posao, grad i javne površine ne bi smeo niko da zagađuje i da baca svašta. Nego ne rade ništa, a narod ih plaća.
  Organizujete socijalisti dežurstvo na javnom toaletu na pećini da mogu građani da ga koriste, a ne da rekreativci i deca umesto u WC idu u šumu.
  Bruke jedne, iskrivljujete sve što se može iskriviti…

  Reply
 2. Miloš Marjanović

  neka ne zna leva sta radi desna ruka. Sto se hvalite ovim? Pravite marketing sebi? Ne vredi vam

  Reply
 3. Pirlo

  auuu čuj politička akcija a na slici deca od 15-16 godina? koja zloupotreba dece…crni Djordjie

  Reply
 4. Dragan

  ove smo mi pocistili sa scene. ostao je samo djordje milicevic al i on je bukvalno nas

  Reply
 5. Marko

  Milićević slobodno može da vodi SNS u Valjevu. Nema većeg naprednjaka u Valjevu od njega, čak i od onih izvornih je veći.
  Samo što je problem što naprednjaci iza sebe imaju rezultate, a on samo mlati praznu slamu.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.