Lokalni front Va partner zeleno-levog fronta

Lokalni front izdao je saopštenje za javnost u vezi uspostavljanja još čvršće saradnje između pokreta Ne davimo Beograd i Lokalnog fronta Va. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Na vanrednoj sednici Skupštine Lokalnog fronta održanoj u sredu, 12. aprila, jednoglasno je prihvaćen Memorandum o saradnji između pokreta Ne davimo Beograd i Lokalnog fronta Va. Ovim aktom uspostavlja se čvršća saradnja između dva partnera u borbi za suštinski drugačije uređenje Republike Srbije, u čijem središtu će biti demokratsko, pravedno, solidarno i ekološki svesno društvo, izgrađeno na principima pravne države, zaštite životne sredine, uključivanja građana u procese odlučivanja, decentralizacije i regionalne autonomije.

Memorandum ostavlja Lokalnom frontu slobodu da na izborima za odbornike Skupštine grada Valjeva nastupa samostalno ili u koaliciji, uz podršku drugog partnera. Na predsedničkim ili parlamentarnim izborima Lokalni front Va će podržati kandidata ili listu buduće stranke Zeleno-levog fronta, čija se formalna registracija očekuje.

Lokalni front“

2 comments on “Lokalni front Va partner zeleno-levog fronta

  1. Dragan

    bolje da su se uclanili u novi pokret koji presednik vucic pravi gde bi dobili neko mesto u vlasti. sta fali sapicu sto je usao u sns i poveo svog odbornika nesu tadica. da su ostali opozicija nebi bili cenjeni i na pozicijama kao danas

    Reply
  2. Ekolog

    Ne možemo u pokret, to mesto juri Milićević, da se oduži naprednjacima sto su mu izmislili ministarsko mesto, ali izgleda neće ga ni oni vise, pa džabe se sastaje sa SNS gradonačelnicima i juri po Bg-u.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.