Komandant Drugog centra za obuku i garnizona Valjevo u poseti Kolubarskom upravnom okrugu

Komandant Drugog centra za obuku i garnizona Valjevo pukovnik Saša Stojiljković sa svojim kolegama, bio je gost načelnika Kolubarskog upravnog okruga Miloša Milutinovića.

Tim povodom, u sedištu Kolubarskog upravnog okruga održan je sastanak i utvrđeni su pravci saradnje u narednom periodu.

Načelnik Kolubarskog upravnog okruga Miloš Milutinović se zahvalio na izuzetno profesionalnom odnosu pripadnika Vojske, koji u svim segmentima pokazuju spremnost saradnje i izvršavanja zajedničkih zadataka.

„Hvala vam što ste uvek na usluzi građanima Kolubarskog okruga. Ponosan sam na vaš profesionalan odnos i nesebično zalaganje. Želim da tako i nastavimo, koračajući sigurno i zajedno u nova vremena i u susret novim zadacima“, poručio je Milutinović.

Učesnici sastanka su zaključili da je saradnja načelnika Kolubarskog okruga, jedinica lokalnih samouprava u Kolubarskom okrugu sa predstavnicima Vojske i bezbednosnih službi na izuzetnom nivou i da će se dobra praksa i komunikacija nastaviti i u budućnosti.

 

21 comments on “Komandant Drugog centra za obuku i garnizona Valjevo u poseti Kolubarskom upravnom okrugu

  1. Мод

    Sve pohvale Vojsci Srbije koja hrabro istrajava u ovim teškim vremenima. Verujem da im nije bilo lako prisustvovati ovom sastanku. Sa jedne strane najbolji od najboljih, a sa druge neko ko je s neba pao na tu funkciju.

    Reply
    1. Sladjana

      Da ima prave vojske i OFICIRA. Sve bi drugacije izgledalo. Kako li se ova ,,gospoda“ u uniformi ujutru pogleda u ogledalo, kada krene na posao?

      Reply
      1. Јелена

        Србија гласа и изгласа неспособне, и онда се очекује да војска изврши пуч и промени вољу народа ? У мом окружењу сви кукају на власт, али је сви и гласају, јер ето… због посла, због вртића, можда се праве тајни спискови…. Комунизам, параноја и савијање кичме су дубоко укорењени у овом народу.

        Reply
  2. Ekonomista

    Reklama jeftini oblik trgovine za loše proizvode. Ko se reklamira ovako nema ni upotrebnu ni promenu vrednost.

    Reply
      1. Ekonomista

        Nepismeni Dule, Market-ing u bukvalnom prevodu znači stavljanje na tržište, a reklama je samo jedan pojavni oblik u marketingu. Prizemna su Vaša i znanja iz ekonomije i Vaši pojavni oblici. Vredjate zdrav razum koliko ste loši.

        Reply
  3. Miko

    Da nije smešno bilo bi žalosno.
    Vojska je izumrla kad su penzionisali ono što je valjalo i što je imalo iskustva. Ovo sad menadžeri, nit vojske nit obuke.

    Reply
  4. Regrut

    I vojska polako ulazi u politiku,Mojsilović putuje sa Dačićem u SAD..Crkva je odavno politizovana,došli smo do kraja..

    Reply
  5. Wikiliks

    Da li je novi načelnik Kolubarskog upravnog okruga predočio komandantu Garnizona Valjevo, da već
    24 godine grad Valjevo i Komanda Garnizona pokazuje svoju NESPOSOBNOST da reše sudbinu bivšeg Oficirskog doma i bivše Vojne menze(koja je leglo zaraze i javno brukalište)?
    Grad Valjevo bi najradije prodao imovinu Oficirskog doma , budzašto, ali, nije vlasnik iste, a Komanda Garnizona ništa ne čini
    da povrati tu imovinu iz statusa “prenosa prava korišćenja“ u vlasništvo pravnih naslednika Oficirskog doma, a ko su oni, lepo piše u Statutu Oficirskog doma.
    Dalje, da li je komandant Garnizona predočio novom načelniku Kol. okruga koliko profesionalnih pripadnika Garnizona nije stambeno zbrinuto, jer u Valjevu se ne grade vojni stanovi, niti se kupuju za potrebe Garnizona, ima već 20 godina!
    Ovaj sastanak je samo politički marketing za novog načelnika, čija je funkcija baš beznačajna, jer opštinama u ovom okrugu direktno iz Beograda i Uba rukovode propali kondukteri i geometri, iz Centrale SNS!
    Dakle, ovo je još jedna isprazna predstava za glupi Narod…

    Reply
  6. Istina

    Ovaj šef okruga ozbiljno radi… Da li on ima konkretna zaduženja, ili samo figurira i vodi prazne priče…Samo pričaju o nekoj bezbednosti, a nisu u stanju ni gradski saobraćaj da urede, niti da očiste grad… Da li će on primiti i ove iz Vidraka, iz inpekcija i ukazati im da ništa ne rade kao ni policija i vojska, ili će se samo šlihtati svima, a mi tonuti u sve veće blato…
    Uzgred čemu ovolika vojska koja je pogubila sve ratove i koja danas okružena Natom ne sme ni da pisne dok nam svakodnevno maltretiraju naše građane na Kosovu. Gde je tu vojska i bezbednost? Nešto ne valja u ovoj državi!

    Reply
  7. Eliot Nes

    Ovaj „upravnik“ imitira Vučića, vidi ga kako je prekrstio ruke… Amatersko pozorište SNS…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.