Za kraj prvog dela Karate sezone 14 medalja u Čačku

U subotu je  održan  deseti KUP Mladosti u organizaciji Karate saveza Uže Srbije i karate klubova Mladost i Borac iz Čačka. Kup Mladosti je poslednji turnir u 2022 godini na kojem je učešće uzeo i Karate klub 014 iz Valjeva.

Na ovom veoma jakom turniru nastupilo je oko 350 takmičara  u preko 600 disciplina nastup je uzelo oko  55 klubova iz cele Srbije. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 23 takmičara i osvojio 14 medalja. Odličjima okitili su se: Ana Živanović sa dve bronze u apsolutnoj kategoriji kate ženske nade i u borbama u kategoriji -49 kg, Ivana Matić osvojila je srebro u katama, ženske nade apsolutna i bronzu u borbama nade -49 kg, Ksenija Kosić u kasi E osvojila je zlatnu dok je u borbama klasa 49+, osvojila bronzu, Danica Milivojević u borbama kadetkinje 54+ osvojila je zlatnu medalju, sara Nešić u klasi D osvojila je zlatnu medalju, Lena Aćimović borbe juniorke -59 osvojila je bronzu, Jovana Milovanović klasa D osvojila je bronzu, Iva Filipović, klasa E osvojila je srebro, Uroš Divnić, klasa E bronzana medalja, Jovana Marković juniorke kate bronzana medalja i Lana Pavlović u klasi E bronzanu medalju., Ostali takmičari Karate kluba 014 Valjevo, Drinčević Uroš i Dina, Goloskoković Lika, Marković Marija i Matija, Matijević Aleksa, Nikolić Anja, Pavlović Bogdan, Pavlović Lazar i Sekulić Anđela, dali su svoj trenutni maksimum ali u veoma jakoj konkurenciji nisu uspeli da se domognu nekog od odličja. Nastup preko 20 takmičara Karate kluba 014 iz Valjeva bio je jedan od najmasovnih i jedan od najplodonosnih nastupa na turniru. Sve veći broj registrovanih takmičara kojih sada imamo preko 30 i uspesi koji oni postižu, dokaz su da uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i trenerski tim koji čine: Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić dobro obavljaju svoj posao i prenose stečena zvanja iz karatea na članove kluba 014 Valjevo.

Nakon kratke zimske pauze, sledi nastavak takmičarske sezone, organizacija karate turnira u Valjevu i nastupi na državnom prvenstvu i Kupu za mlađe takmičarske kategorije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.