Ujutro mraz, tokom dana sunčano

Ujutru slab, ponegde i umeren mraz. Tokom dana malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima, samo na istoku Srbije pretežno oblačno, a na planinama ujutro i pre podne moguće je provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području posle podne jak, u južnom Banatu i olujni. Najniža temperatura -8 do 1, a najviša od 1 do 6 stepeni.

Utorak: Ujutru slab, ponegde i umeren mraz. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata sa udarima olujne jačine, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura -7 do -1, a najviša od 1 do 7 stepeni.

Sreda: Ujutru slab, ponegde i umeren mraz. Tokom dana pretežno sunčano. Tokom večeri u Vojvodini naoblačenje ali će se zadržati suvo. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni, krajem dana na severu Srbije u skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura -7 do -1, a najviša od 3 do 11 stepeni.

Četvrtak: Ujutru mestimično slab mraz. Tokom dana prolazno naoblačenje ali će se zadržati suvo. Vetar slab, na istoku Srbije umeren, kratkotrajno i jak severozapadni. Najniža temperatura -5 do -2, a najviša od 5 do 9 stepeni.

RTS/RHMZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.