NDSS: U korist gradjana bez kompromisa

Povodom otvaranja novih prostorija NDSS, ova partija je izdala saopštenje za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti:

 

“U Valjevu su, uz prisustvo najvišeg stranačkog rukovodstva, otvorene nove prostorije NDSS- a, na adresi Čika Ljubina 17.Ovom prilikom medijima su se obratili  predsednik stranke dr Miloš Jovanović i predsednik GO Valjevo Marko Nikolić.

„Verujući u ideju nacionalne demokratije i shvatajući politiku kao služenje narodu nikada nismo bili spremni na kompromise koji se tiču vitalnih nacionalnih interesa“- izjavio je predsednik dr Miloš Jovanović i dodao da će naredni period biti posebno težak i pun izazova kada je reč o spoljnopolitičkim uticajima i da samo mudra i dosledna državotvorna politika može biti odgovor na sve političke izazove.

U nastavku , medijima se obratio predsednik GO Marko Nikolić, koji je istakao da je NDSS u koaliciji sa svim građanima Valjeva jer smo svi pre svega “ Dobre komšije „.Ono što nam posebno smeta je činjenica da su lokalne teme tuđa briga i da će sve dok se to ne promeni Valjevo biti grad bez šansi.

Spremni smo da sarađujemo sa svima koji su spremni da se zapitaju “ Šta ja mogu da uradim za Valjevo?“, a ne „Šta Valjevo može da uradi za mene?“.

Kompromise nećemo praviti kada je reč o nepotizmu , lažnim diplomama i defitizmu.Naporan rad se podrazumeva i za njega želimo da se kandidujemo sa ekonomski nezavisnim , stručnim i doslednim članovima GO NDSS a i svim građanima Valjeva.

U nastavku su predstavnici NDSS a poručili da iskazuju apsolutnu podršku Srbima na Kosovu i Metohiji jer je Kosovo mera svih nas i ne budemo li dostojni Kosova, nećemo biti dostojni ni svojih slavnih predak, ni svojih potomaka.

Novi DSS”

10 comments on “NDSS: U korist gradjana bez kompromisa

 1. Ivan Valjevski

  NDSS je samo kopija SRS. Dakle, još jedna rezervna partija za potrebe SNS. Njihovi istupi u republičkoj Skupštini ne razlikuju se od stavova naprednjaka. Stavovi rukovodstva NDSS i SNS o aktuelnim pitanjima (EU integracije, Rusija, Kosovo, vladavina prava, korumpcija, ekonomsko ‘blagostanje’ u našoj zemlji) su potpuno istovetni.

  Reply
 2. Nisu svi izdali

  Gostovanje Miloša Jovanovića na TV V5 je bilo sjajno i sve pohvale za rukovodstvo GO NDSSa

  Reply
 3. Dragan

  ovo je prava opozicija a ne oni djilasovci i zeleni sto su protiv presednika vucica

  Reply
 4. Aleksandar

  Konačno jedna svetla tačka u gradu Valjevu, nadam se da će NSDD da istraje u svemu što kaže i da će da nastave borbu protiv nepravde koja vlada u Valjevu. Bravo za Marka i bravo za Miloša!!!

  Reply
 5. Bratislav

  Pa taj sada Novi DSS u lokalu je toliko tanak da građani i ne znaju ko su sada članovi. Čast izuzecima i još po nekima. Čestitke predsedniu gdinu Marku Nikoliću jer ima težak „zadatak“ . Kada je DSS bio u issp9nu pa i u padu imali su mnogo jaku bazu u Valjev.Jak sastav kadrova u Valjevu i
  stabilno članstvo . Od funkcionerra : narodnog posllanika,naćelnika okruga, ,predsednika privremenog organa, predsednika skupštine, načelnika školske uprave, direktore škola…direktora telekoma.,nekoliko znacajnih direktorskih mesta i u Krušiku pomoćnika direktora . A javnim ustanovama i preduzećima. tačno se znalo ko su DSS funkcionerri. Moj komšija bio u DSS a te ljude ovaj novi DSS nije ni pozvao a oni bi možda došli. Mada suštinski pažnja za biračko telo je lekcija koja ivde nedostaje. A da li i kako doći do odbornika u koaliciji sa POKS om je zadati domet- ako zatreba …ali teško zaista.

  Reply
 6. Istina

  Kakva bre ideja nacionalne demokratije sa ovolikom socijalnom razlikm među građanima. Bruko jedna. kakva bre podrška Srbima na Kosovu, kako se to zove, šta je to? Hoćete da sa 800 miliona evra godišnje potrošenih para zadržite teritoriju gde živi 95000 Srba. E pa vidite da ne može. Narod kaže čije stado pase njegova je i livada.
  Pustite narod da se integriše u institucije Kosova i neka žive život dostjnih građana.
  A u Srbiji napravite smanjenje socijalne razlike. Pa nije normalno da neko ima penziju 15.000 dinara, a neko 120.000. nije normalno da neko ima platu 35.000 dinara, a neko 500.000 i više… Tako se država hvali sa neto prosečnom platom, gde preko 50% građana jedva preživljava…
  A što se tiče Valjeva, prljavština, smrad i smeće su naša glavna osobina. Najbolje je da stavite katance…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.