Valjevski pokret otpora : Zahtevamo hitno postupanje EDB Valjevo

Valjevski pokret otpora izdao je saopštenje za javnost u kom zahteva hitnu reakciju nadležnih u EDB Valjevo kako bi posle 25 sati bila uključena struja stanarima više zgrada u Karadjordjevoj ulici. Pomenuto saopštenje prenosimo u celosti:

“HITNO SAOPŠTENjE !!!!!

ZAHTEVAMO HITNO POSTUPANjE EDB VALjEVO !!!!

Valjevskom pokretu otpora su se javili sugrađani koji žive u zgradama na adresi Karađorđeva broj 120 Valjevo (bivši Uzor). Oni kažu da već 25 sati nemaju struju u stanovima, a samim tim ni grejanje. Struje pored ove zgrade nema po njihovim rečima ni u jednoj zgradi u Hajduk Veljkovoj, kao ni u dve zgrade u Karađorđevoj gde je pekara Domino.

Građani su očajni, porodice sa maloletnom decom i starijima, kao i vlasnici poslovnih prostora nemaju električnu energiju na ovom vremenu, zbog čega se sugrađani smrzavaju u stanovima, a vlasnivcima firmi trpe poslovi. Po proračunu naših sugrađana radi se o preko 280 stanova i bar tri firme u tom delu.

TRAŽIMO HITNO POSTUPANjE ELEKTRODISTRIBUCIJE VALjEVO i uključenje struje u najkraćem roku!!!!

Imamo saznanja da je ekipa električara iz Kraljeva bila i da je došlo do prepirke nakon čega su se spakovali i otišli sa lica mesta.

Svako dalje odgovlačenje postupka od strane Elektrodistribucije dovešće do nenadoknadive štete svim stanarima koji nemaju struju u navedenim zgradama, a EDB Valjevo će isključivo biti odgovorna za tu štetu!!!!

Valjevski pokret otpora”

 

5 comments on “Valjevski pokret otpora : Zahtevamo hitno postupanje EDB Valjevo

  1. Dragan

    Nije toliko hladno da se nemoze bez grejanja jedan dan. nemoj te praviti dramu. ljudi ce dobiti struju samo nek se strpe. i devedesetih nismo imali struje pa niko nije kukao kao vi iz opozicije sada

    Reply
  2. Goca

    Struja je dosla u 8:00 h, a u 8:40h je nesto puklo u trafou, tako da i dalje nemamo struje. Kao sto rece sreca pa nije toliko hladno, all u stanovima ima male dece, bolesnih starijih ljudi, plus juce je bila slava,sta cemo sa tim? A da negovorimo o tone da sve iz frizidera moramo da pobacamo na ovoj skupoci. Lako je komentarisati iz tople sobe gde mozes da pogrejes i rucak, veceru, detetu da zagrejes mleko. Pozdrav

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.