Hala Partizan uskoro uredjena

Radovi na uredjenju unutrašnjosti nekadašnje hale Partizan privode se kraju. Cilj grada je da halu mogu da koriste najmladji uzrasti.

U hali “General Svetomir Djukić”, polako se privode kraju radovi na uredjenju unutrašnjosti. Vrednost radova u okviru kojih je zamenjen parket u velikoj i maloj sali, uredjene svlačionice i mokri čvor je 20 miliona dinara.

Uz saradnju sa državom Grad Valejvo je najpre uradio spoljašnju rekonstrukciju hale za šta je grad izdvojio 12 miliona dinara. Ostatak do 40 miliona izdvojila je RSrbija.

U okviru tadašnjih radova rekonstruisan je krov, termički omotač oko objekta, postavljen novi kotao.

Nekadašnja hala Partizan bila je dugogodišnji predmet spora izmedju grada Valjeva I DFR Partizan . Iako je grad Valjevo još davnih dana sudskom odlukom dobio pravo termina, dogovor o uredjenju korišćenja nije postignut.

Za to vreme hala je bila izložena zubu vremena I propadala . Nakon odluke države I rešenosti grada da hala ponovo bude korišćena kao što je to nekaada bio slučaj krenulo se u uredjenje objekta .hala pre uredjenja

Kako je svojevremeno saopštio direktor UFK “Valis” Željko Ostojić, halu će koristiti predškolci o čemu su vodjeni razgovori sa PU “Milica Nožica”,  osnovci, ali I sportski klubovi.

 

 

4 comments on “Hala Partizan uskoro uredjena

 1. Kljucar

  Ova hala dok je propadala sluzila je da rukovodstvo sps ima gde igra fudbal uvece. Pricao mi jedan covek iz sveta sporta da je kljuc od hale kod njihovih funkcionera nosen po dzepovima.

  Reply
  1. Opet

   Tačno,nosio ključ Milan Popović istaknuti član SPSa i sada,se nameće kao nivo upravnik hale

   Reply
 2. Sportista

  U saradnji sa državom treba da naprave novu halu a ne da rekonstruišu ovaj kokošinjac,koji je bio odličan samo za biblioteku

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.