Svim mioničkim prvacima besplatni udžbenici

Predsednik opštine Mionica Boban Janković posetio je danas prvake i tom prilikom uručio besplatne udžbenike. Za ovaj program opština je obezbedila skoro 700 hiljada dinara, a ove godine upisan je 91 prvak.

– Jutros su me dočekali najlepši dečiji osmesi. Prvaci su po prvi put seli u školske klupe, a mi smo ih obradovali sa besplatnim komlet udžbenicima. Ponosan sam na ovaj program koji uspešeno sprovodimo već šestu godinu zaredom – rekao je Janković i prvacima poručio:

– Dragi đaci, želim vam uspešnu školsku godinu. Među vama su budući lekari, profesori, inženjeri, umetnici. Vi ste budućnost Mionice i Srbije – dodao je Janković.

Mioničkim đacima na raspolaganju su besplatni časovi glume, folklora, plesa, jezika i dr, a Centar za obrazovanje i razvoj već priprema novi program. Takođe, mionički osnovici imaju besplatan prevoz do škole, besplatan ulaz na bazene, a već dve godine i besplatnu pripremnu nastavu pod pokroviteljstvom opštine.

3 comments on “Svim mioničkim prvacima besplatni udžbenici

  1. željko

    Bravo za udžbenike, ali i bez vode se ne može, u škole ugradite Nobel uređaje za prečišćavanje vode, da deca piju čistu i svežu vodu, a ne da nose u flašicama vodu…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.