Radnički do treće pobede

      1 коментар на Radnički do treće pobede

U sjajnoj atmosferi pred oko 600 gledalaca Radnički je  na Petom Puku  u okviru 3. kola Kolubarsko-Mačvanske zone sa 2-0 savladao ekipu Osečine. Domaći su važili za favorita i od samog starta preuzeli su inicijativu i zapretili preko Mijailovića i Živanovića ali njihove udarce zaustavio je raspoloženi Savić. Napadi domaćina urodili su plodom u 21 min. posle šuta Raševića Savić je samo odbio loptu koju je Raša Đurić sproveo u mrežu za vodstvo od 1-0. Na 2-0 povećao je Mišković posle kornera koji je povratnu loptu Bojana Đurića nogom ubacio u nebranjeni deo gola. Bili su narandžasto plavi bolji i u nastavku stvarali šanse Vasić je pogodio i stativu, ali promene rezultata nije bilo. Ostalo je 2-0 za Radnički koji je došao do svoje treće pobede.

Pre početka susreta minutom ćutanja odata je pošta nedavno preminulom Dušanu Jankoviću Bukači koji je bio predsednik Radničkog od 1998 do 2002 godine.

Trener Kosta Marković na teren je izveo ekipu u sastavu-Todorić, Simeunović, Matić, Prokić, Mišković  B.Đurić  Živanović, (Teodorović),  R.Đurić, (Stamenić),  Mijaillović, (Vasiljević), Rašević, Vasić. (Jović).

1 comment on “Radnički do treće pobede

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.