Jubilarni 30. Povlen reli – Avantura za celu porodicu

Tradicionalna turistička manifestacija koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju – Povlen reli, održaće se 17. i 18. septembra sa startom na Divčibarama.

Povlen reli predstavlja novi koncept relija, gde se, osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4×4 džipova, pozivaju i vlasnici SUV vozila da sa svojim porodicama dožive avanturu na obroncima najlepših valjevskih planina.

Trase su organizovane u dve kategorije, „4×4/Avantura“ i „SUV/Turizam“, sa usputnim odmorištima na kojima će učesnike sačekati dodatni sadržaji (determinacija lekovitog bilja, gadjanje iz vazdušne puške i luka i strele , prepoznavanje planinskih vrhova isl.).

Dodatni sadržaji na zaustavnim punktovima organizovani su tako da u njima uživaju svi učesnici, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih. Za učesnike koji vole izazove, prvi dan relija biće organizovan Poligon – specijalan brzinski ispit, na kojem pored brzine su potrebne i specijalne veštine vožnje u ternenskim uslovma.

Sve informacije o reliju i prijavama mogu se pronaći na sajtu www.povlenreli.com, kao i na profilima društvenih mreža Instagram i Facebook.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.