Asfaltiranje puteva u Kamenici

U toku je asfaltiranje dva putna pravca u MZ Valjevska Kamenica. Asfaltiraju se putevi u zaseoku Nastići-Perići, dužine 500 metara i u zaseoku Kojići, takođe 500 metara.

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković je obišao današnji početak asfaltiranja ova dva putna pravca, koji su veza dva sela Kamenice i Oglađenovca.

On je rekao da je unapređenje putne infrastrukture u valjevskim selima jedan od prioriteta gradskog rukovodstva i da će novi putevi olakšati život brojnim domaćinstvima, koji imaju tovilišta i proizvođačima organske hrane, kojih je sve više u ovom kraju. Početak je školske godine, tako da će i roditelji koji vode decu iz Oglađenovca do škole u Kamenici imati bolje uslove za svakodnevno putovanje. Ulaganje u ovaj kraj je opravdano, jer je sve više omladine i mladih bračnih parova, koji svoju egzistenciju vide u ovom lepom i rodnom kraju, poručio je Vuković.

U okviru Investicionog održavanja puteva na teritoriji grada Valjeva, čija je ukupna vrednost 100 miliona dinara, asfaltiraju se i ovi putevi u Kamenici. Izvođač radova je Kompresor ing, a radove izvodi Preduzeće za puteve „Valjevo“.

 

12 comments on “Asfaltiranje puteva u Kamenici

 1. Патриота

  Да нам је више оваквих као што је Вуковић где би нам крај био? Држи се јуначе и само напред све што радиш то људи који воле и цене своју државу они ће то ценити а увек ће бити оних људи који и сами себи сметају на то се не обазири већ ни по бабу ни по стричевима за Крст часни и слободу златну!

  Reply
 2. Nušić

  I pogledajte širinu ovih puteva. Na njima ne mogu dva automobila da se mimoiđu, a da ne moraju da siđu sa asfalta

  Reply
 3. Macak

  Ja sam sa sela i sto se kaze mogu da kazem za sebe da sam veliki seljak radim a i imam i kad se sve sabere niko po selu nije vise dobrih stvari uradio od kad sam se rodio kao ovaj Vucic i puteva i vode i struje i kazu mi rodjaci van naseg kraja da je i kod njih jos vise i tako sta znam ja ga volim nas je srbin i podrzavacu ga.

  Reply
 4. Mrkonja

  Dali iko u Opstini Valjevo ZNA da je i selo STAPAR u Valjevskoj opstini. I ovom selu treba put….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.