Veće donelo odluku o raspisvanju konkursa za privredne subjekte za energetsku efikasnost

Gradsko veće usvojilo izveštaje o poslovanju u prethodnoj godini ustanova kulture, UFK Valis i Centra za socijalni rad I donelo odluku o raspisivanju Javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije.

Uz usvajanje izmena Statuta pojedinih ustanova kulture na sednici Gradskog veća usvojeni su I izveštaji o njihovom poslovanju za 2021. godinu. Gradsko veće usvojilo je I predlog Zaključka o godišnjem programu zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Valjeva za 2022. godinu.

Ipak, jedna od važnijih odluka koju su doneči gradski Većnici jeste odluka o objavljivanju javnog poziva za za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe u unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetra, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote na teritoriji grada Valjeva u 2022. godini. Javni poziv će biti objavljen na internet stranici grada Valjeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.