Četvrti trijumf Budućnost Krušika

Fudbaleri Budućnost Krušika savladali su ekipu Strmova rezultatom 3:0 u četvrtom kontrolnom susretu pred start Srpske lige ”Zapad”. Valjevski sastav je tako upisao i novi trijumf protiv kluba iz nižeg ranga takmičenja, koji se dobro držao u prvih pola sata što će pulenima Žarka Anđića biti podstrek za dalje pripreme za zonu, četvrti rang srpskog fudbala.

Možda i ključni detalj meča bio je sudar dvojice igrača Strmova nakon kojeg štoper Nikolić nije mogao da nastavi meč, a praktično u istoj akciji Ristović je levom nogom pogodio bliži ugao gola Martinovića. Samo dva minuta kasnije nakon jednog prekida Todorović je po desnoj strani poslao loptu u sredinu gde je u gužvi Sofronić bio precizan za 2:0.

U nastavku susreta trener domaćih Željko Kovačević pružio je priliku i mlađim igračima, a konačan rezultat desetak minuta pre kraja postavio je novajlija Tripković. Nakon nekoliko sjajnih dodavanja Lozničanin je pokazao da će biti veliko pojačanje u ovoj sezoni pa je usledila i realizacija, jačom levom nogom sa dvadesetak metara snažnim udarcem po zemlji savladao je mladog Savića.

Pre ovog meča Valjevci su upisali tri pobede identičnim rezultatom 2:1, a savladani su Radnički iz Sremske Mitrovice, Mačva iz Bogatića i Takovo, ovosezonski rival iz Gornjeg Milanovca. Naredni protivnici biće BASK i lazarevački Borac, a prvenstvo će startovati 13. avgusta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.