Posle višegodišnjeg čekanja radovi u Ulici Bogdana Bolte

U okviru investicionog održavanja ulica , u Novom naselju trenutnu su u toku radovi na izgradnji ulice Bogdana Bolte.

Posle višegodišnjeg čekanja radne mašine su konačno ušle u Ulicu Bogdana Bolte u Novom naselju. Najveća preepreka za asfaltiranje dela ulice bili su do skora nerešeni imovinsko pravni odnosi . Sada kada je taj problem rešen meštani ove ulice dobiće normalan prilaz svojim kućama.

„Kao grad nismo mogli po zaonu bilo šta da radimo u toj ulici dok imovinsko pravni odnosi nisu rešeni , sada kada je ulica vlasništvo grada radovi su i mogli da budu započeti. Ulicu radimo sa pozicije investicionog održavanja“, kaže Branko Vuković načelnik odeljenja za infrastrukturu.

Grad Valjevo ove godine je na poziciji investicionog održavanja opredelio 30 miliona dinara, a izvodjač radova je preduzeće Ingrap omni.

„Ulica je zaista bila u lošem stanju i gotovo da nije moguće proći , a ovde imamo 20-oro dece samo koja niti mogu da se igraju, a realno ovde nema mnogo saobraćaja i mogli bi , niti da voze bicikle. Tu su i tri velika preduzeća tako da konačno će ovaj za nas veliki problem biti rešen“, kažu meštani Bogdana Bolte.

12 comments on “Posle višegodišnjeg čekanja radovi u Ulici Bogdana Bolte

 1. Igor

  Da li će ikada iko doći da barem napravi reportažu ili zapis iz ulice Nikole Nikolića u Novom naselju?Ulica pored koje su škola,patrijaršija i crkva,dom zdravlja,apoteka a u blizini i obdanište je kao ulica iz pakla.

  Reply
  1. Kosta

   Polako Igore. Jedna po jedna, ne moze sve odjednom da se uradi, ali vidite da idu ljudi i jednu po jednu rade.

   Reply
   1. Zorica

    Ja sam bila nezadovoljna prosle godine, ali ovo sad sto se mesecima u nazad radi moram da pohvalim i da kazem da me svi ovi radovi po Valjevu jako raduju.

    Reply
 2. Miki

  Zaista se dosta radi ove godine. Ceo grad je pod nekim radovima i moram da pohvalim i Vukovica, ne vredi, dobar je.

  Reply
 3. Naprednjak

  Vukovicu samo napred. Radis kao crnac i zasluzujes postovanje i osvetlao si obraz.

  Reply
 4. Djoka

  Koja diskriminacija, kao prvo ova ulica nije u Novom Naselju nego u Goricu da se razumemo. Velika je razlika unkom se mestu nalazi

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.