Četiri zlata biciklistima Sputnjika na MTB Kupu Srbije u Pirotu

Biciklisti Sputnjika ponovo su u Valjevo doneli „brdo“ medalja. Ovoga puta, na MTB Kupu Srbije koji je održan u Pirotu, osvojeno je čak 9 medalja od čega su 4 zlatne. U pojedinačnim konkurencijama, pobede su drugi vikend za redom ostvarili mlađi poletarac Sava Starčević i njegova sestra mlađa kadetkinja  Mila Starčević koji su „solo“ vožnjama ubedljivo deklasirali svoje sportske rivale. Pobede u ekipnom delu za BK SPUTNjIK izborili su mlađi poletarci i to plasmanom odličnog Stefana Simovića na drugo mesto, kao i kadeti valjevskog kluba Stefan i Igor Davidov koji su osvojili srebrnu i bronzanu medalju. Još jedno odličje za najbolji valjevski biciklistički klub osvojila je odlična Đurđa Nedeljković koja se izborila za treći stepenik pobedničkog postolja.

Dobar nastup imao je i poletarac Aleksa Nedeljković koji se plasirao u sredini grupe kao i mlađi kadeti Pavić Đorđe i Jezdić Dimitrije koji su se plasirali među prvih 10 i prema nezvaničnim rezultatima osvojili bronzanu medalju u ekipnoj konkurenciji.

U subotu, na kadetskim MTB trkama nastupili su i članovi BK SPUTNjIK: Nikolija Kulinčević koja je osvojila peto mesto i Bogdan Angelovski koji se plasirao u prvoj polovini takmičara.

Svi ovi nastupi pokazuju dobru formu pred naredni vikend kada se voze prvenstva Srbije u hronometarskoj i drumskih vožnji u Šidu i Kraljevu.

 

FOTO : bksputnjikvaljevo@mail.ru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.